Min önskelista

Fri ombudsleverans
Grythyttan Stålmöbler

A3 solstolsdyna

1 450 kr
Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

A3 palldyna

Beställningsvara Levereras inom 3-4 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Dynfärg

Ändra
Marinblå

Dynfärg

Totalt:
620 kr
Fri ombudsleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Dyna som passar till A3 fotpall från Grythyttan Stålmöbler. Dynan är vändbar och fästs i pallen med kardborrband. Tyget är avtagbart och kan tvättas i 40°, men ej torktumlas.

Material

Grythyttans dynor är tillverkade i Sverige och består av tyger som färgas samtidigt som den blekningsresistenta fibern tillverkas. Resultatet blir ett Sunbrellatyg med färg rakt igenom hela fibern som varken bleknar eller försvinner i tvätten, till skillnad mot vanliga tyger som färgas på fiberns yta och snabbt tvättas eller bleks ur. Sunbrellas färger behåller sin styrka och lyster även efter intensivt solljus och rengöring med blekmedel. Sunbrellatygerna är även resistenta mot fläckar.

Stoppning: Polyeter och fibervadd

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Grythyttan Stålmöbler

Material

Sunbrella

Sitsbredd

45 cm

Sitsdjup

33 cm

Tjocklek

4 cm

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Passande produkter

 • Fri ombudsleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  A3 fotpall vitlackad ek med varmförzinkat stativ

  1 900 kr
 • Fri ombudsleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  A3 fotpall teak med varmförzinkat stativ

  2 180 kr
 • Dela din stil med @kilamobler

  Palldyna till A3-pallen från Grythyttan Stålmöbler.
  A3 palldyna A3 palldyna
  620 kr
  Köp