Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Akleja stol teak/mörkgrå

Beställningsvara Levereras september 2022

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
4 550 kr
4 550 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 107101 Kategorier: , , ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

De runda formerna sätter sin prägel på Stol Akleja. Den breda ryggen och den smala midjan bärs upp av de stadiga benen och de runda tassarna, vilket ger en svåröverträffad komfort och stabilitet. Akleja-serien har tagits fram i samarbete med formgivaren Jonas Bohlin.

Idén till möbelserien tog form under arbetet med Tommy Myllymäkis restaurang Aira på Djurgården i Stockholm, vilket satt sina spår i material och konstruktion som utvecklats särskilt för att tåla den utsatta miljön vid Saltsjöns strand.

Material

Stol Akleja är tillverkad massiva trädetaljer i teak och stål som pulverlackerats. Materialen har lång livslängd och är återvinningsbara. Trädetaljerna har miljöcertifiering från FSC® som delar vår syn på vad ett ansvarsfullt skogsbruk innebär.

Tvätta regelbundet med såpa, vatten och en svamp eller trasa. Använd en kraftig svamp vid behov på trädetaljerna (t.ex. grön Scotch-Brite™). Skölj med vatten. Teak är naturligt fet och klarar sig bra utan inoljning.

Använd inte lösningsmedel eller rengöringsmedel som innehåller slipmedel på lackerade ytor.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Grythyttan Stålmöbler

Designer

Jonas Bohlin

Material

Stål, Teak

Bredd

39 cm

Djup

53 cm

Höjd

88 cm

Sitshöjd

45 cm

Vikt

5 kg

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Fler produkter i samma serie

 • Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Akleja cafégrupp

  16 080 kr
 • Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Akleja bord teak/mörkgrå Ø65 cm

  6 980 kr
 • Dela din stil med @kilamobler