Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Altinii dynbox koppar

Från: 26 895 kr

Leverans: Hemleverans
+ 495 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Det skandinaviska vädret är oförutsägbart, ena dagen skiner solen från en klarblå himmel och nästa forsar regnet ner. Dynboxarna från Altinii är tillverkade för det skandinaviska vädret och tål att stå ute sommar som vinter.

Boxen tillverkas i lamellträ på insidan som på utsidan är klätt i zink eller koppar. Boxen finns att få i två storlekar som väger 50 respektive 80 kg, tyngden gör att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa iväg. Inne i lådan finns en gasfjäderkolv för att underlätta öppnandet och stängandet. Dessutom är lådorna försedda med ett smart luftningsystem som gör att fuktighet och eventuellt kondens vädras ut. Lådan har även justerbara fötter för att den ska kunna stå plant även på ojämna ytor.

Boxen kräver mycket lite underhåll, det kan vara bra att smörja gångjärn med olja nån gång om året. Boxen som visas här är i koppar och om man vill behålla den blanka ytan krävs det att man putsar den med med produkter anpassade för putsning av koppar. Önskar du hellre en vacker patina yta, ska du varken putsa eller behandla ytan. Patinering sker när boxen påverkas av värme, vatten, salt och orenheter i luften. Det sker gradvis och färgen kan variera mellan brun till svart/blåaktig. Om boxen står under tak och därmed inte sköljs av i regnet kan den få en vit hinna som sköljs av med vatten. Rengöringsmedel ska helst inte användas då kemikalierna kan skapa missfärgningar och skador.

Mått: Totalbredd, Totaldjup, Totalhöjd, Vikt

Liten dynbox yttermått: Tb 98 cm, Td 46 cm, Th 64 cm, V 50 kg
Liten dynbox innermått: Tb 89,5 cm, Td 37,5 cm, Th 58 cm
Volym: 195 liter

Stor dynbox yttermått: Tb 137 cm, Td 65 cm, Th 70 cm, V 80 kg
Stor dynbox innermått: Tb 128,5 cm, Td 56,5 cm, Th 64 cm
Volym 463 liter

Specifikationer

Varumärke

Altinii

Material

Koppar

Designer

Tom Schröter

Volym

195 L, 463 L

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter i kollektionen Altinii dynbox

 1. Altinii

  Altinii dynbox svart zink

  Från: 21 625 kr
 2. Altinii

  Altinii dynbox grå zink

  Från: 21 625 kr
 3. Altinii

  Altinii dynbox zink

  Från: 20 125 kr

Dela din stil med @kilamobler