Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Altinii dynbox svart zink

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Storlek

Ändra
Liten (98x46x64 cm)

Storlek

26 450 kr
26 450 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 15:00
Söndagar Stängt
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 45 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Det skandinaviska vädret är oförutsägbart, ena dagen skiner solen från en klarblå himmel och nästa forsar regnet ner. Dynboxarna från Altinii är tillverkade för det skandinaviska vädret och tål att stå ute sommar som vinter.

Boxen tillverkas i lamellträ på insidan som på utsidan är klätt i zink eller koppar. Boxen finns att få i två storlekar som väger 50 respektive 80 kg, tyngden gör att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa iväg. Inne i lådan finns en gasfjäderkolv för att underlätta öppnandet och stängandet. Dessutom är lådorna försedda med ett smart luftningsystem som gör att fuktighet och eventuellt kondens vädras ut. Lådan har även justerbara fötter för att den ska kunna stå plant även på ojämna ytor.

Boxen kräver mycket lite underhåll, det kan vara bra att smörja gångjärn med olja nån gång om året. Boxen som visas här i svart förpatinerad zink kan ändra färg och få en naturlig patina med tiden. Detta är särskilt vanligt i områden med mycket luftföroreningar eller hög salthalt i luften, exempelvis vid kusten. Om boxen står under tak och därmed inte sköljs av i regnet kan den få en vit hinna som sköljs av med vatten. Rengöringsmedel ska helst inte användas då kemikalierna kan skapa missfärgningar och skador.

Mått

Liten dynbox yttermått: B 98 cm, D 46 cm, H 64 cm, V 50 kg
Liten dynbox innermått: B 89,5 cm, D 37,5 cm, H 58 cm
Volym: 195 liter

Stor dynbox yttermått: B 137 cm, D 65 cm, H 70 cm, V 80 kg
Stor dynbox innermått: B 128,5 cm, D 56,5 cm, H 64 cm
Volym 463 liter

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Altinii

Material

Zink

Designer

Tom Schröter

Volym

195 L, 463 L

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Dela din stil med @kilamobler