Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Altinii dynbox zink

Från: 13 595 kr

Nollställ
Leverans: Fri hemleverans
+ 0 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Det skandinaviska vädret är oförutsägbart, ena dagen skiner solen från en klarblå himmel och nästa forsar regnet ner. Dynboxarna från Altinii är tillverkade för det skandinaviska vädret och tål att stå ute sommar som vinter.

Boxen tillverkas i lamellträ på insidan som på utsidan är klätt i zink eller koppar. Boxen finns att få i två storlekar som väger 50 respektive 80 kg, tyngden gör att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa iväg. Inne i lådan finns en gasfjäderkolv för att underlätta öppnandet och stängandet. Dessutom är lådorna försedda med ett smart luftningsystem som gör att fuktighet och eventuellt kondens vädras ut. Lådan har även justerbara fötter för att den ska kunna stå plant även på ojämna ytor.

Boxen kräver mycket lite underhåll, det kan vara bra att smörja gångjärn med olja nån gång om året. Boxen i blank zink får en grå patina med tiden, som kan variera beroende av miljön som den står i. Om boxen står under tak och därmed inte sköljs av i regnet kan den få en vit hinna som sköljs av med vatten. Rengöringsmedel ska helst inte användas då kemikalierna kan skapa missfärgningar och skador.

Mått: Totalbredd, Totaldjup, Totalhöjd, Vikt

Liten dynbox yttermått: Tb 98 cm, Td 46 cm, Th 64 cm, V 50 kg
Liten dynbox innermått: Tb 89,5 cm, Td 37,5 cm, Th 58 cm
Volym: 195 liter

Stor dynbox yttermått: Tb 137 cm, Td 65 cm, Th 70 cm, V 80 kg
Stor dynbox innermått: Tb 128,5 cm, Td 56,5 cm, Th 64 cm
Volym: 463 liter

Specifikationer

Varumärke

Altinii

Material

Zink

Designer

Tom Schröter

Volym

195 L, 463 L

Dela din stil med @kilamobler

Fler produkter i kollektionen Altinii dynbox

Fri frakt!
Från: 18 295 kr
Fri frakt!
Från: 14 775 kr
Fri frakt!
Från: 14 775 kr