Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Ingenua aluminiumstolpe 300 cm inkl. glide

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
5 985 kr
5 985 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Artikelnr: INPOLE-ALUN-300 Kategorier: , ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Aluminiumstolpe för montering av solsegel. Stolpen kan användas med olika golv- och markfästen.

Stolpen är 300 cm hög, men finns även i en 260 cm hög variant. På stolpen sitter ett handtag med glide-funktion som gör att du kan höja och sänka solseglet väldigt lätt. På en stolpe kan du montera upp till två segel.

För montering av stolpe krävs ytterligare monteringstillbehör som varierar beroende på i vilken vinkel du vill montera den och om du vill montera den i golvet eller i marken. Du hittar tillbehören längre ner på den här sidan.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Umbrosa

Material

Aluminium

Utförande

Natur (rå aluminium)

Höjd

300 cm

Montering & dokument

Skötselråd

Skötselråd

 • Leone matgrupp aluminiummöbler.

  Skötselråd aluminium

  Aluminiummöbler kräver väldigt lite underhåll, torka av med en fuktig trasa tillsammans med ett milt rengöringsmedel och möbeln kommer hålla sig fin under lång tid....

  Läs skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Monteringstillbehör

 • Spara 159 kr
  Umbrosa

  Markfäste för fastgjutning

  1 431 kr
  Ord. 1 590 kr
  Spara 159 kr
 • Umbrosa

  Golvfäste rak 90 grader

  1 795 kr
 • Umbrosa

  Golvfäste lutande 80 grader

  1 795 kr
 • Dela din stil med @kilamobler