Apollo set, Marine, hängmatta inkl. stativ

3 995 kr

Beställningsvara

Beställningsvara
Levereras inom 2-3 veckor
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
Fri retur 14 dagars öppet köp
Artikelnr: AZ-6010120 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Hängmattor är en produkt som man verkligen förknippar med semester och avkoppling. Att ligga i hängmattan och läsa sommardeckaren eller lyssna på Sommarpratarna på radio är en bild vi alla kan se framför oss.

Med ett Apollo set Marine får du både hängmatta samt hängmattestativ komplett i ett paket. Hängmattestativet är gjort av gran och är mycket stabil.

EllTex kan hänga utomhus både när solen lyser och vid lättare regn, tänk bara på att gungan måste torka för att undvika mögelangrepp. EllTex är en speciell blandning av polyester och bomull som är mycket väderbeständig, den bleks knappt och är väldigt slitstark, även efter att den blivit blöt upprepade gånger. Trots detta är den mjuk som ren bomull!

elltex_by_azcotton_feelextremy_sturdyuv_resistentweather_proof

Miljövänlig
Alla Amazonas hängmattor tillverkas av återvunna och strimlade bomullstextilier. Detta är ett förnuftig och ekologiskt sätt att skydda och stödja en hållbar miljö. Mindre bomullsfält innebär mindre bekämpningsmedel och fler nödvändigheter som vatten för vår planet!

Hos oss hittar du också ett skydd till din hängmatta som gör att den håller sig fin mycket längre och inte nödvändigtvis behöver tas ned. Självklart har vi även flera olika upphängningsanordningar.

Mått på stativ: Längd 357 cm, Höjd 131 cm, Bredd 104 cm
Liggyta: ca. 210×140 cm
Totallängd: 310 cm
Bredd på spridare: 80 cm
Maxbelastning: 150 kg
Totalvikt paket: ca. 23,4 kg

Mått för Apollo set Marine

Specifikationer

Varumärke

Amazonas

Material

Gran, Bomull

Kulör

Amazonas Marine

Fler produkter i kollektionen Amazonas set