Fri frakt!
2 630 kr
Fri frakt!
7 240 kr
Fri frakt!
8 740 kr
Fri frakt!
5 885 kr
Fri frakt!

Artwood

Elmwood box

9 385 kr

Artwood kistor – funktion och design i ett

Flexibel förvaring kan man aldrig få för mycket av. Artwoods kistor finns i ett brett urval av funktionella och snygga modeller i högkvalitativa material som trä, stål, mässing, aluminium, läder och rotting – alla med mängder av olika användningsområden. En Artwood kista ger dig både förvarings- och avställningsmöjligheter, samtidigt som den blir ett läckert blickfång i inredningen. Artwoods kistor tål verkligen att synas och förtjänar att användas, så se till att utnyttja din kista maximalt genom att låta den utgöra en naturlig del av möblemanget, exempelvis som sidobord på altanen eller soffbord i vardagsrummet.

Snygg förvaring ute och inne

Alla hem behöver bra förvaringslösningar, men behoven kan givetvis variera lite beroende på hur och var man bor. I sovrummet kan du till exempel frigöra garderobsutrymme genom att förvara sängkläder, filtar och kuddar i en rejäl kista vid sängens fotände. I vårt sortiment från Artwood hittar du härligt vintageinspirerade koffertar och detaljrika kistor i spännande färger, texturer och material som du lätt kan matcha med exempelvis sänggaveln eller övrig inredning i sovrummet. Har du en altan eller balkong med utemöbler är det väldigt praktiskt att förvara stolsdynor, dukar och liknande i en väderbeständig kista på uteplatsen. Artwoods kistor i teak passar utmärkt för utomhusbruk då materialet bara blir finare och får ytterligare karaktär när det utsätts för väder och vind.

Med en av Artwoods unikt designade kistor kan du berika ditt hem med en snygg och personlig möbel och samtidigt trolla fram extra förvaringsutrymme. Hitta din egen magiska Artwood koffert hos oss idag!