1 415 kr
2 410 kr
1 990 kr
1 125 kr
1 475 kr
1 475 kr
1 475 kr
1 465 kr
1 290 kr
1 415 kr
1 175 kr

Mysigare hem med Artwood ljuslyktor

Att inreda med levande ljus är både mysigt, vackert och effektfullt. Med en Artwood ljuslykta får man bättre spridning av ljuset, samtidigt som man bjuds på ett ännu mer livfullt och skimrande ljusskådespel som hela tiden förändras beroende på lyktans utformning och lågans naturliga rörelser. Ljuslyktor gör det dessutom lite säkrare att dekorera med levande ljus eftersom flamman hålls i schack och skyddas från eventuella vinddrag. Även om man använder en ljuslykta bör man givetvis aldrig lämna ett brinnande ljus utan uppsikt – men Artwoods ljuslyktor är å andra sidan så pass snygga att det kan vara svårt att slita blicken från dem.

Ljuslyktor i exklusiv design

Artwoods ljuslyktor passar i de flesta rum och fungerar både som fina inredningsdetaljer och extra ljusspridare. Det är alltid mysigt att tända levande ljus, särskilt under den mörkare delen av året, men det är också praktiskt att ha en ljuslykta till hands om det blir strömavbrott eller om man bara vill spara in lite på elanvändningen. I vårt utbud från Artwood finner du mängder av härliga ljuslyktor i olika storlekar för såväl bords- som golvplacering – alla i läcker design och exklusiva material som glas, ek, bambu och rotting. Precis som allting annat i inredningsväg är valet av ljuslykta högst personligt, men med Artwoods gedigna urval av modeller, färger och former är det lätt för var och en att hitta sin egen favoritlykta.

Passa på att sprida lite extra ljus och värme i ditt hem med en av våra underbara ljuslyktor från Artwood – du beställer enkelt direkt här på sidan!