Spara 290 kr
Fri frakt!
2 890 kr 2 600 kr
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!

Artwood – vackra överkast för en hemtrevlig känsla

Sovrummet – och framför allt sängen – är ju helt klart mångas favoritplats i hemmet och eftersom vi spenderar ungefär en tredjedel av varje dygn här är det oerhört viktigt att vi trivs med inredningen. Vi behöver alla ordentligt med vila och god sömn för att må bra, därför är det också en självklarhet att man vill uppnå en mysig och rofylld atmosfär i sovrummet. Med ett snyggt överkast och några härliga kuddar från Artwood blir sängen en inbjudande mysplats även under dagen och kan dessutom fungera ypperligt som en extra soffa om man är lite trångbodd. Hos oss på Kila möbler hittar du mängder av underbara Artwood överkast i härliga material och lättmatchade färger för både enkel- och dubbelsängar.

Mysigare sovrum med ett överkast från Artwood

Sängen utgör ju sovrummets absoluta hjärta och ett fint överkast kan bidra otroligt mycket till att skapa en ombonad känsla i rummet. Att lämna sängen obäddad under dagen kan däremot ge ett både stökigt och stressigt intryck, vilket man naturligtvis vill undvika i sovrummet. Det känns inte heller så kul om eventuella gäster råkar kika in i sängkammaren. Därför är det väl värt att återställa sovplatsen till dess rofyllda status innan man beger sig iväg hemifrån på morgonen. Passa på att vädra sängkläderna ute i friska luften medan du äter frukost – och lägg sedan på ett vackert överkast från Artwood, så ser sängen mycket mer lockande och rogivande ut när du ska gå och lägga dig. Och som ett extra plus kan du krypa ner mellan fräscha, nyvädrade lakan!

I vårt sortiment från Artwood finner du ett stort urval av underbart mjuka och snygga överkast som kan göra just ditt sovrum ännu mysigare!