[ux_banner height=”200px” bg=”200576″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”66% 67%”]

[text_box width=”100″ width__sm=”60″ animate=”fadeIn” position_x=”50″ position_y=”50″ text_depth=”1″]

Plädar från Artwood

Finns det något mysigare än att krypa upp i soffhörnet och svepa in sig i en mjuk och skön pläd? Passa på att ge din soffa ett lyft och gör mysstunderna ännu gosigare med en härligt värmande och vacker pläd från Artwood!

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col]

 1. Artwood

  Celine Cream pläd

  1 315 kr
  Finns i flera utföranden
 2. Artwood

  Carezza Grey pläd

  1 565 kr
  Finns i flera utföranden
 3. Artwood

  Cavalese Cream pläd

  1 315 kr
  Finns i flera utföranden
 4. Fri ombudsleverans
  Artwood

  Grey Bear pläd 150x260 cm

  3 940 kr
  Fri ombudsleverans
 5. Fri ombudsleverans
  Artwood

  Alaska Wolf pläd 150x200 cm

  3 915 kr
  Fri ombudsleverans

[/col]

[/row]
[row]

[button text=”Alla produkter från Artwood” style=”primary” size=”medium” link=”https://www.kilamobler.se/varumarken/artwood/”]

[button text=”Visa alla våra plädar” style=”primary” size=”medium” link=”https://www.kilamobler.se/innemobler/inredning/pladar/”]

[/row]
[row]

[col]


Inred med en underbar pläd från Artwood

Att hänga en snygg pläd över en stolsrygg, säng eller soffkarm är förmodligen ett av de enklaste och mest effektfulla knepen som finns för att piffa till inredningen och ge nytt liv åt en möbel. I Artwoods sortiment av vackra plädar finns en uppsjö av olika material, texturer och mönster att välja mellan, så du kan lätt hitta en pläd som gör sig perfekt på just din soffa. Vad sägs till exempel om en läckert leopardmönstrad eller sicksackrandig pläd? Vill du hellre ha en lite mer diskret design? Kanske en klassiskt rutig pläd eller enfärgad variant? Då hittar du även dessa i vårt utbud från Artwood. Föredrar du en pläd med lite yvigare textur kan du välja en av Artwoods supermjuka modeller i len pälsimitation, som exempelvis ”Grizzly White”, ”Racoon” eller ”Greyfox”.

Mysiga plädar i sköna material

En pläd är i regel mer än bara en snygg inredningsdetalj, den är något som används ofta, vilket också innebär att den måste vara varm och behaglig att svepa in sig i. I vårt härliga utbud av plädar från Artwood hittar du mängder av sköna filtar som lyfter mysstunderna i soffan till en helt ny nivå. Här finns allt från gosiga bomullsplädar och stickade plädar i värmande ull till tjocka, mysiga plädar i linne eller akrylblandningar och underbart mjuka plädar i pälsimitation. Artwood har också en och annan lite tunnare pläd som passar perfekt att ha runt axlarna under svala sommarkvällar på uteplatsen.

Vilken av Artwoods alla härliga plädar längtar du efter att få svepa in dig i? Passa på att beställa hem den idag!

[/col]

[/row]