Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Atlantis parasoll natur Ø330 cm

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
11 445 kr
11 445 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Artikelnr: S1910090 Kategorier: ,

Komplettera med

 • S1910210 Parasollskydd 184 cm
  Parasollskydd 184 cm
  1 050 kr
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Atlantis parasoll är vackert och robust. Parasollet har en tjock duk och ribborna är förenade i kraftiga fickor för att öka parasollets hållbarhet, skruvar och beslag är rostfria. En parasollfot som väger minst 42 kg krävs för Atlantis Parasoll.

Material:
Parasollets duk är tillverkat i ett teflonbehandlat parasolltyg. Stången är tillverkat i ett starkt och hållbart träslag som heter Meranti, ett idealt material för parasoller. Träet är oljat och man bör olja det igen efter behov.

 

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Diameter

Ø330 cm

Höjd

285 cm

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Parasollfötter

 • Doppler

  Easy Move Switch parasollfot mörk granit 50 kg

  4 960 kr
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Skagerak

  Capri parasollfot med handtag 50 kg

  7 095 kr
  Fri hemleverans
 • Dela din stil med @kilamobler