Bäddset egyptisk bomull, midnight navy

Från: 799 kr

Nollställ
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Produkter utav bomull är alltid ett smidigt och bekvämt materialval när du väljer ett bäddset och lakan, tyget andas och ger dig en mycket behaglig och skön känsla mot huden. I Zebra Collections Crescendo sortiment har de tagit fram en serie exklusivare bäddset med en högre kvalité och speciell känsla, noga utvalt med den skandinaviska designen och kunden i åtanke. Resultatet blev en serie bäddset med en av marknadens finaste bomull, 100 % äkta egyptisk bomull.

Fuktiga förhållanden och den bördiga jorden längst med Nilen skapar en optimal miljö för det extra långa bomullsfiber att växa, och precis som namnet antyder så ska äkta egyptisk bomull härstamma härifrån. I Crescendo serien finns bäddset i flera olika naturtrogna och harmonisk färger, som är både vackert för ögat och sovrummet. Bäddset av egyptiska bomull ger påslakan och örngott som känns mjuka och är hållbara, samt som de ger ditt sovrum en sofistikerad känsla.

Har du en gång upplevt känslan utav att sova i bäddset utav egyptisk bomull så kommer du nog aldrig vilja sova i något annat. Ytterligare en fördel som talar för den egyptiska bomullen är att bomullens extra långa fiber ger ett mjukt och glänsande bäddset som är mycket starkt och tåligt.

Material: 100 % egyptisk bomull 230 TC

2-dels set innehåller:
1 st påslakan – 150x 210 cm, 1 st örngott – 50 x60 cm

3-dels set innehåller:
1 st påslakan – 220 x 220 cm, 2 st örngott – 50 x 60 cm

Övrig information:
Örngott 50×60 cm kan köpas separat

Skötselråd:
Mörka färger tvättas separat
Krymper ca 3 %
Tvätt 60 grader
Ej klorblekning
Tål strykning och kemtvätt
Torktumla varmt

Specifikationer

Varumärke

Zebra Collection

Material

Bomull

Storlek

150×210 cm, 220×220 cm

Kollektion

ZC Crescendo

Fler produkter i kollektionen ZC Crescendo

Från: 799 kr
Från: 799 kr