Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Baser parasollfot 30 kg mörkbrun

795 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 55 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: GAR709-30 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Baser är en smart parasollfot med patenterad design. Foten består av ett stativ som tyngs ned med två stycken lösa sandsäckar. Detta gör att du enkelt kan flytta och placera parasollfoten vart du än vill. Allt du behöver göra är att skjuta de två sandpåsarna åt sidan, flytta parasollfoten och sätta tillbaka påsarna på foten igen. Fästet för parasollet passar de flesta parasoller, även parasoller med mycket smala stänger.

Själva basen är gjuten av ett kompositmaterial i Danmark, vilket är en mycket bred term för ett plastmaterial som består av flera olika typer av komponenter. Till en Baser-parasollfot används glasfiberförstärkt nylon som är ett extremt hållbart material som inte blir sprött eller missfärgat.

De specialdesignade tygväskorna är konstruerade för utomhusbruk. Påsarna är gjorda av lösningsfärgad polypropen, en mångsidig och mycket hållbar högteknologisk fiber. Materialet är resistent mot klor, salt, mögel och bakterier. Även om den inte är vattentät, absorberar inte polypropen vatten och torkar därför snabbt. Polypropenen är naturligtvis OEKO-TEX-certifierad. Sanden ingår inte.

Mått:
Fot: Bredd/djup 48 cm, höjd 40 cm
Sandsäck: Längd 75 cm

Specifikationer:

  • Passar alla parasollstänger mellan Ø25-45 mm
  • 30 kg parasollfoten passar parasoll upp till Ø300 cm
  • Påsarna är gjorda av lösningsfärgad polypropen, en mångsidig och mycket hållbar högteknologisk fiber

sandbags in two colours

Specifikationer

Varumärke

Baser

Vikt

30 kg

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter från Baser

Dela din stil med @kilamobler

FilnamnFiltypStorlek
Monteringsanvisning (DK)pdf590,35 KB
Att tänka på (DK)pdf252,50 KB