Betongsoffa 120 cm

6 625 kr

Nollställ
Leverans: Hemleverans
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Produktbeskrivning

Betongsoffan passar lika bra inomhus som utomhus. Skall möbeln brukas utomhus rekommenderar vi ett galvaniserat stativ till betongsitsen. Detta tål obegränsat med väta och kan stå ute året om och härdas snyggt  i alla väder. Galvaniserat stål är silverfärgat. Klarlackat stål rekommenderar vi för det soffor som skall brukas inomhus, det tål viss väta. Stålet är då lite mörkare grå i tonen. Betongen är den samma för bruk inomhus såsom utomhus.

Betongen har en ljust grå ton som mörknar något med tiden. Ytan är impregnerad och denna behandling är beständig, vi rekommenderar inte någon ytterligare behandling av skivan. Då skivan behandlas reser sig porerna i betongen och får en något sträv yta till en början. Dessa porer reagerar bäst av att poleras ner av vardaglig användning. Med tiden kommer ytan bli silkeslen och slät och uppsugningsförmågan i betongen minskar då. Därför är det bra att använda skivan flitigt och torka mycket på den i början. När det spills på skivan är det bra att undvika att vätskan får torka in. Dessa fläckar tar längre tid på sig att blekna bort. Skulle en fläck uppstå lägg då en blöt trasa på fläcken en stund, så kan den blekna något omgående. Det går bra att använda fettlösande ren-görning på ytan, ex yes. Dränk gärna hela betongytan ibland och låt stå en stund, torka sedan av med fuktig trasa. Ju mer skivan används ju mer slitstark blir den mot fläckar och väta. För soffor som brukas utomhus sköter naturen renhållningen fantastisk.

Betongsoffa 120 levereras monterad. Underredet har en bärlina i stål som är förskjuten mot mitten för att betongskivan skall få en svävande känsla från långsidan. Denna bär skivan och gör soffan stabilt. Bilden med vit bakgrund visar soffan med klarlackat stativ.

Mått: Totallängd, Totaldjup, Sittdjup, Totalhöjd, Sitthöjd / Vikt
Soffa: Tl 120 cm, Td 44 cm, Sd 40 cm, Th 74,5 cm, Sh 43,5 cm / V 60 kg

Specifikationer

Varumärke

Grafitgrå

Material

Betong, Galvaniserat stål, Stål

Fler produkter i kollektionen Grafitgrå betong

Grafitgrå

Loungebord betong

7 750 kr

Grafitgrå

Loungesoffa betong

7 730 kr
3 640 kr

Grafitgrå

Arbetsbord betong

8 840 kr
7 730 kr
2 425 kr
Spara upp till 1 780 kr
17 680 kr Från: 15 900 kr
14 360 kr
10 995 kr

Grafitgrå

Betongsoffa 180 cm

7 730 kr

Grafitgrå

Betongbänk 180 cm

5 995 kr

Grafitgrå

Betongbänk 120 cm

4 965 kr