Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Bevattningstank 55×55 cm

Beställningsvara Levereras inom 3-4 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
2 940 kr
2 940 kr
DHL utlämningsställe 69 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 674380 Kategorier: , ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Bevattningstank med storleken 55×55 cm som passar till planteringsinsatserna till Karl XL, Näver No.3 och Stor Relief. Dessutom passar den växtkärlen Karl och Sofiero utan insats.

Tillsammans med en av sina kunder har Byarum tagit fram en serie av bevattnings- tankar i kraftig plast. Konstruerade för att passa optimalt i våra olika storlekar av aluminiumkärl, oavsett om man väljer med eller utan planteringsinsats. Användning av tankarna leder till bättre tillväxt och inte minst en mycket stor tidsbesparing. Produkten består av en underdel, en överdel samt ett innovativt rör med justerbar diameter och tillhörande lock. Allt i återvunnen plast.

Mått:
Topp 55×55 cm, botten 43×43 cm, höjd 23 cm

Volym:
54 L

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Byarums Bruk

Material

Plast

Montering & dokument

Montering & dokument

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Passar till

Liknande produkter

 • Byarums Bruk

  Bevattningstank Ø43 cm låg

  1 980 kr
 • Byarums Bruk

  Bevattningstank Ø43 cm hög

  2 270 kr
 • Byarums Bruk

  Bevattningstank 48x48 cm

  1 860 kr
 • Byarums Bruk

  Bevattningstank 30x59 cm

  2 480 kr
 • Byarums Bruk

  Bevattningstank 30x30 cm

  1 550 kr
 • Dela din stil med @kilamobler