Bin 24 korg syrafast stål

1 240 kr

Beställningsvara

Beställningsvara
Levereras inom 3-4 veckor
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: 35030 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Bin 24 trådkorg från Korbo. Korgarna i Bin serien har bara ett handtag och kan tillsammans med Bin-hängaren monteras på väggen. Bin 24 kan även användas som ett planteringskärl tillsammans med en planteringssäck.

Korgarna från Korbo är till hundra procent handgjorda, varje böj är gjord för hand. Den unika flätningstekniken är helt utan svetsfogar, vilket gör korgarna oerhört stabila och tåliga. Tillverkade i högkvalitativt stål, antingen galvaniserat eller syrafast rostfritt stål. Båda materialen är vädertåliga och kan användas utomhus. Det syrafasta stålet får sina egenskaper via legeringar med ädelmetaller och klarar tuffa marina miljöer. Till skillnad från det galvaniserade stålet kommer det syrafasta stålet alltid att behålla sin blanka yta.

Tillverkningen av trådkorgarna startade 1922 i en liten by på Sveriges västkust som heter Furufjäll. Från början användes korgarna främst av fiskare och bönder som behövde tåliga korgar som klarade väder, vind, slitage. Hantverket är samma idag som när det startade på 20-talet.

Mått:
Höjd 28 cm, Diameter topp Ø38 cm / Volym 24 liter

Specifikationer

Varumärke

Korbo

Material

Syrafast rostfritt stål

Tillbehör

Fler produkter i samma serie

1 540 kr
1 890 kr
1 440 kr
1 790 kr