Däckstolar från Brafab

En bekväm däckstol är den perfekta platsen att befinna sig i en solig sommardag. Hos Brafab hittar du ett stort sortiment av snygga däckstolar i olika design, färger och material. Koppla av i en bekväm däckstol och ta vara på solen och sommaren.

 

 1. Fri hemleverans
  Brafab

  Julita däckstol teak

  9 640 kr
  Fri hemleverans
 2. Spara 1 225 kr
  Brafab

  Opal adirondackstol inkl. pall teak

  6 135 kr
  Ord. 7 360 kr
  Spara 1 225 kr

Njut av sommaren i en bekväm däckstol

Den svenska sommaren är härlig! När solen skiner, vindarna är varma och allt är grönt och skönt gäller det att passa på och ta vara på dagen. Då är det underbart att luta sig tillbaka i en däckstol och njuta. Armstöden på däckstolen ger en bekväm ställning och tack vara lutningsfunktionen på ryggstödet kan du själv bestämma om du vill ligga ner eller om du vill sitta tillbakalutad. En däckstol passar lika bra på altanen som runt poolen eller mitt på gräsmattan. Matcha däckstolen med en snygg och mjuk dyna och, om du önskar, ett sidobord så har du skapat en skön plats för vila och avkoppling.

Njut av sommaren i en bekväm däckstol

Bekväma däckstolar hittar du hos Brafab. Vi har flera modeller, tillverkade i olika material och alla med sin speciella stil och design. Här finns allt från en snygg klassisk däckstol i teak med mässingsbeslag till en nätt stilren karmstol med fotpall. Materialet i däckstolen bestämmer vilket underhåll den behöver. Konstrotting och plast är tåliga material som kräver minimalt med underhåll medan till exempel teak behöver mer omsorg för att hålla sig fin och fräsch år efter år. Investera gärna i ett däckstolsskydd för att skydda din stol mot fukt, regn och smuts. Alla stolar håller bäst om du har möjlighet att förvara dem inomhus under vintern. Till alla däckstolar finns passande dynor i olika färger och mönster. Förvara dynorna inomhus eller i en dynbox när de inte används. Alla Brafabs däckstolar är enkla att fälla ut och fälla ihop igen.