Dynboxar från Brafab

En dynbox är en smart och praktisk förvaringsmöbel som skyddar sommarmöblernas dynor från sol, regn och smuts. Det fungerar också utmärkt att förvara plädar, kuddar, trädgårdsredskap och uteleksaker i en dynbox. Hos Brafab finns dynboxar i olika färger, material, stilar och storlekar.

Aldrig mer en blöt dyna

Visst är det retligt när man glömt att ta in dynorna kvällen före och den mysiga frukosten i solen blir förstörd för att dynorna är blöta av nattens regn. Många dynor är mycket tåliga mot regn och mot sol men lämnar du dem ute kommer de att bli blöta och de kommer att slitas av solens strålar, av pollen och annan smuts. En dynbox är en praktisk och snygg förvaringslåda som du kan ha på altanen eller på din uteplats och där du snabbt och enkelt kan lägga ner dina dynor. Lägg inte ner blöta dynor i en dynbox. Låt de torka först annars finns en risk att de möglar. Med en dynbox kommer du aldrig att missa en härlig sommarfrukost igen på grund av blöta dynor!

Dynboxar finns i olika stilar, material och storlekar

När du ska investera i en dynbox ska du fundera på hur du vill använda den. Brafab har flera storlekar på förvaringsmöbler och dynboxar som kan stå utomhus. En del dynboxar har en automatisk öppningsmekanism som gör att de blir riktigt praktiska och lätta att öppna. Dynboxar finns i flera olika material. Konstrotting, aluminium och plast är utmärkta val som tål att stå ute och de kräver nästan inget underhåll alls. I en dynbox kan du också förvara andra saker än dynor. Här kan trädgårdsredskap, uteleksaker och kuddar också få plats. Du städar snabbt upp din uteplats genom att enkelt stoppa ner alla lösa saker i dynboxen. Välj helt enkelt den dynbox som matchar bäst ihop med din trädgård och dina andra trädgårdsmöbler.