Hammockar från Brafab

Äntligen sommar! Äntligen härligt långa och lata dagar i solen! Den bästa och skönaste utemöbeln för dessa dagar är en hammock. Gunga sakta fram och tillbaka och njut! En riktigt skön sommar i din nya hammock, önskar vi på Brafab.

Fina hammockar från Brafab

Hammocken är en sommarklassiker som har fått en revansch bland utemöblerna och har blivit mycket populär igen och det är inte så konstigt. En härligare möbel att njuta sommaren på är svår att hitta. En hammock är en mysig blandning mellan en hängmatta, en gunga och en soffa. Den är bekväm och du kan välja att njuta av solen i den eller om du önskar skugga så sätter du på ett tak. Taket skyddar också mot regn så du kan njuta av din hammock och det sköna gunget även en regnig sommar.

Välj rätt hammock till din trädgård

En hammock blir ett riktigt smycke i din trädgård, en skön och avkopplande oas. Det finns små hammockar med plats för två personer och det finns stora med plats för en hel familj. De mest lyxiga varianterna kommer med ställbar rygg. Hos Brafab hittar du också hammockar på hjul så att du enkelt kan förflytta möbeln till den plats du önskar. Tänk på att en hammock behöver gott om plats, även de små varianterna behöver ett ganska stort utrymme för att kunna gunga. Det finns en hammock för varje smak och stil. De vanligaste materialen i en hammock är trä eller metall. Vad du väljer beror helt enkelt på vad som passar i din trädgård, vilken stil du önskar och vilket underhåll du vill lägga på din hammock. Den klassiska hammocken i trä är ett självklart val för många men det finns också hammockar i tuffare stil med mer moderna linjer. När du valt hammock väljer du matchande tak och dynor till. Dessa finns i olika färger och mönster.