Hängmattor från Brafab

Sommarens skönaste möbel som väcker härliga sommarminnen är hängmattan. Hos Brafab finns hängmattor och hängstolar, med eller utan stativ, i flera olika storlekar, modeller och färger. Njut av en tupplur i solen från en hängmatta som sakta gungar fram och tillbaka. Underbart!

 

 1. Spara 245 kr
  Brafab

  Dvala hängmatta gul

  685 kr
  Ord. 930 kr
  Spara 245 kr
 2. Brafab

  Silas hängmatta

  4 780 kr

En hängmatta är både praktisk och bekväm

En hängmatta är en härlig möbel som tillåter dig att njuta av solen och sommaren på ett härligt avslappnat sätt. Den klassiska hängmattan i kraftig bomullsväv med ribbor i varje ände och med en enkel upphängningsanordning hittar du så klart hos Brafab. Den finns i flera olika färger och storlekar. En hängmatta är enkel att hänga upp mellan två träd eller två stolpar och den är enkelt att ta med sig. Ta med hängmattan till stranden nästa gång och du får garanterat strandens skönaste solplats. Om du inte har träd eller stolpar finns det hängmattor med stativ. Dessa är lite lyxigare varianter av den klassiska hängmattan och finns med vadderade dynor och myggnät. Stativen är tillverkade i stål eller lackerat trä. En hängmatta ger dig härligt lata stunder i sommar!

Flera smarta varianter på hängmattan

Hängstolar är som en hängande fåtölj och de är både sköna och vackra.De passar perfekt om du har en liten trädgård då de bara kräver en punkt att hängas upp från. En hängstol fungerar faktiskt lika bra inomhus som utomhus och kommer med all säkerhet att bli familjens skönaste möbel. Den ger en härlig vila för ryggen och med sitt sköna gung kommer den bli favoritplatsen för tuppluren, lässtunden eller för barnen att leka i. Det finns också hängstolar på stativ. Under vintern eller när du inte vill använda hängmattan eller hängstolen tar du enkelt ner dem och rullar ihop dem. De är lätta och tar nästan ingen plats alls att förvara.