Möbelskydd från Brafab

Med ett smart möbelskydd förlänger du hållbarheten på dina utemöbler. Hos Brafab hittar du möbelöverdrag för hammock, parasoll, enskilda möbler och för större grupper. Skydda och ta hand om dina möbler så att du kan njuta av dem sommar efter sommar under en lång tid framöver.

 

 1. Slut för säsongen
  Brafab

  Hammockskydd välvt grå polyester

  1 095 kr
  Slut för säsongen
 2. Spara 69 kr
  Brafab

  Möbelskydd 150×165 cm höjd 86 cm

  621 kr
  Spara 69 kr
 3. Spara 140 kr
  Brafab

  Möbelskydd Ø300 cm höjd 86 cm

  1 260 kr
  Spara 140 kr
 4. Spara 39 kr
  Brafab

  Dynväska 127x46x55 cm

  351 kr
  Spara 39 kr
 5. Spara 478 kr
  Brafab

  Hörnsoffskydd 269V/339H höjd 62 cm

  717 kr
  Spara 478 kr
 6. Spara 212 kr
  Brafab

  Hörnsoffskydd 222/222 höjd 105 cm

  848 kr
  Spara 212 kr

Ett möbelskydd tar hand om dina utemöbler

Möbler som står ute utsätts för sol, regn, smuts och luftföroreningar. Allt detta gör att ytan på utemöblerna påverkas och slits. Möbler tillverkade i till exempel trä, teak och naturrotting är extra känsliga. Med ett möbelöverdrag förlänger du hållbarheten och dina utemöbler håller sig fräscha och snygga år efter år. Det är extra viktigt med ett möbelskydd om du inte har möjlighet att förvara möblerna inomhus under regniga dagar och under vintersäsongen. Dynorna till utemöblerna mår allra bäst om du kan förvara dem i ett förråd eller i ett garage under vintern och när det regnar.

Så här fungerar ett möbelskydd

Brafab har möbelskydd för alla olika typer av utemöbler. Här hittar du skydd till parasoller, hammockar, enskilda möbler och större grupper. Möbelskydd kommer både som väskor och som överdrag. De flesta möbelskydd är tillverkade i slitstark polyester och i de fall det behövs är de förstärkta med vattentät PVC. Många av möbelskydden hos Brafab har smarta fästanordningar med kardborre så att det ska vara riktigt smidigt och lätt att dra på överdraget. Om möblerna står utomhus med ett möbelöverdrag är det bra att lägga något som höjer skyddet på mitten så att regnvatten lätt kan rinna av. Se också till att det finns en luftspalt så att luften kan cirkulera och hjälpa till att hålla möbeln torr. Innan du sätter på möbelskyddet torkar du av möbeln ordentligt med en trasa. Fukt och väta skadar möbeln, se därför till att den är riktigt torr innan du drar på möbelskyddet.