Paviljonger från Brafab

En paviljong är den perfekta inramningen i din trädgård. Den skyddar mot sol, regn, vind och insekter och bjuder på en härlig miljö för sommarens trädgårdsfester. Med en paviljong från Brafab kan du njuta av långa härliga sommarkvällar hela sommaren.

Ett enkelt uterum som förlänger sommaren

Med en paviljong i din trädgård eller på din uteplats får du ett enkelt uterum och en trevlig inramning på trädgården. Den blir ett riktigt effektfullt inslag i din trädgård. En paviljong är ett utmärkt extra rum för trevliga fester och roliga sommarmiddagar men också för långa helgfrukostar och goda fikastunder. Du får en skön stund oavsett väder. Det är härligt att servera maten ute i paviljongen, mitt i eller nära till trädgården och allt som finns där. Du har kvar känslan av att vara ute men får skydd mot regn och sol. Vi längtar efter solen men ibland kan det vara skönt att söka sig under ett skydd när den lyser som starkast. En paviljong skyddar också bra mot vind och insekter om du har sidoväggar och myggnät på din paviljong. Med en paviljong får du en riktig oas i trädgården och du förlänger sommaren och kan njuta av middagar ute långt fram på hösten.

Flera olika storlekar och färger

Brafabs paviljonger håller hög kvalitet till ett bra pris. En paviljong har ett stadigt stativ som håller upp taket. Komplettera sedan med sidoväggar, myggnät och om du önskar finns det också en trevlig spaljé som passar perfekt och ger en härligt lyxig känsla. Låt gröna växter klättra upp på spaljén så får du ett extra skydd, något som luktar gott och något som är en fröjd för ögat. Du sätter enkelt upp en paviljong och tar ner den lika lätt. Det finns flera olika storlekar på paviljongerna och de kommer också i olika färger, allt för att kunna matcha din trädgård, ditt hus och de möbler du vill ha i paviljongen. Med rätt underhåll kan du njuta av din paviljong i flera år.