Positionsstolar från Brafab

En positionsstol är stolen för alla tillfällen. Eftersom ryggen är ställbar fungerar den lika bra vid matbordet som på balkongen eller i trädgården när du vill njuta i solen. Hitta en praktisk, snygg och bekväm positionsstol hos Brafab, här finns flera modeller att välja mellan.

En positionsstol är praktisk och bekväm

En positionsstol är verkligen den perfekta stolen. Du väljer själv lutning på ryggstödet och beroende på vilken lutning du väljer passar stolen runt matbordet och som en skön solstol. På det flesta positionsstolar ställer du in ryggstödet med hjälp av armstöden genom att du lyfter upp dessa och stegrar dig upp eller ner i olika lägen. En positionsstol har en verklig hög sittkomfort och med en mjuk dyna i får du en flexibel, snygg och skön stol för alla tillfällen. Dynorna finns i flera färger och mönster. Positionsstolen är ett smart val för dig som har en liten balkong eller en liten trädgård eftersom den går att använda både som matstol och som solstol.

Positionsstolar i olika material och design

Hos Brafab finns positionsstolar i flera olika material. Fundera över hur du vill använda stolen och vilka förvaringsmöjligheter du har. Stolar i konstrotting, aluminium och plast kräver nästan inget underhåll och kan stå utomhus. Du torkar enkelt av dem med vatten och ett milt rengöringsmedel. Stolar i teak och rotting kräver mer omsorg och mår bäst att stå under ett tak eller under ett möbelskydd för att hålla sig snygga länge. Välj en positionsstol som matchar de utemöbler du redan har. Hos Brafab hittar du stolar i olika färger. Komplettera med en skön dyna som passar din stil. Med positionsstolar på din uteplats får du en stol som passar som matstol och som skön vilstol i solen. De är enkla att fälla ihop, ställa undan och förvara under vintern.