Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Daggkåpa madrasskydd Junior

565 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 55 SEK
Hur sker leveransen?
Vätsketätt Följsamt Tvättbart 60 °C
Artikelnr: V83024 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Daggkåpa är ett följsamt madrasskydd för juniorsängar med vätskebarriär som andas och med ett mjukt ytskikt som absorberar vätska.

Daggkåpan är tunn och flexibel så att det knappt märks när den används men ger perfekt skydd när det behövs. Du får ett vätsketätt skikt som håller vätska upp till dubbelt sin vikt, vätskan absorberas och sprids i ytskiktet. Det förlänger också madrassens hygieniska livslängd utan att försämra dess mikroklimat. Madrasskyddet tål inte större mängd vätska, under tryck en längre tid.

Praktiskt sytt som ett dra-på-lakan och tvättbart i upp till 60 °C. Daggkåpan skall ej användas som lakan utan som madrasskydd, alltså med ett lakan ovanpå.

Storlek:
70×160 cm

Material

Mjukt ytskikt utan prassel gjort av 100% miljöanpassat Lyocell från snabbväxande eukalyptusträd. Spärrskikt av Polyuretan som andas.

Trygg textil-märkning som visar att tycker inte innehåller hälsofarliga ämnen.

Trygg Textil

Hildings tyger är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1, vilket innebär att de kan märkas med Trygg Textil. Öko-Tex Standard 100 har blivit det ledande märket för textilier som testas för skadliga ämnen.

Tvättbar? Ja, i upp till 60°C. Tål upp till 100 tvättar med bibehållna egenskaper.

Tvättbart i maskin i 60 grader.Kan vattentvättas i maskin eller för hand i 60 grader.Tål inte att blekas.Kan inte strykas.Tål ej kemtvättTål torktumling vi låg temperatur

  • Tvättas i 60° C
  • Tål ej blekmedel
  • Tål ej strykning
  • Tål ej kemtvätt
  • Tål torktumling vid låg temperatur – max 70° C

Specifikationer

Varumärke

Hilding

Vad våra kunder tycker om oss

Relaterade produkter

  1. Hilding

    Daggkåpa madrasskydd

    Från: 585 kr

Dela din stil med @kilamobler