Just nu har vi längre leveranstider på grund av hög orderingång. Tack för er förståelse!

Design Of stol galvaniserat stål

3 600 kr

  • Beställningsvara
  • Levereras inom 2-3 veckor
Leverans: Fri hemleverans
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel

Produktbeskrivning

Design Design Of Chair är vår tolkning av en klassisk stol. Vid matbordet, på terrassen eller där du behöver en extra sittplats. Kombinera gärna med Design Of Chair Cushion som finns i två tidlösa tyger och som fungerar både inne och ute.

Material och skötsel:
Design Ofs galvaniserade möbler är tillverkade i varmförzinkat stål av typen DIN2395. Möbelns större ytor kommer att vara blanka vid leverans men med tiden kommer ytan bli matt. När detta händer kan ett vitt pulver formas på ytan med det försvinner med tiden. Det är rekommenderat att man använder någon typ av dyna till stolar och bänkar då det finns en liten risk att ytan kan fläcka kläderna. Galvaniserade möbler reagerar på elementen och resultaten kan variera beroende på var möbeln står och små skillnader i metallen mellan olika möbler.

Galvaniserade möbler kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att använda sig av varmvatten och diskmedel eller såpa. Spillda vätskor bör torkas upp omgående för att minimera risken för fläckar.
Mått / Vikt:
Bredd 42 cm, djup 40 cm, höjd 82 cm / Vikt 6 kg

Specifikationer

Varumärke

Design Of

Material

Galvaniserat stål

Passande dynor

Fler färger

Fri frakt!
3 600 kr
Fri frakt!
3 600 kr
Fri frakt!
3 600 kr

Fler produkter i samma färg

Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!