Egna utleveranser och monteringar

På denna sida kan du läsa mer om hemleverans- och monteringsvillkor. Vi levererar normalt sett med egen bil/personal inom en 15-mils radie från Nyköping, vid större leveranser, levererar vi över hela mellansverige.

Våra hemkörningar har blivit omåttligt populära och vi försöker alltid erbjuda ett så bra pris som möjligt. Men framförallt slipper du tänka på när och hur du ska hämta varorna, vi levererar dit du önskar och du sparar tid. När vi levererar med någon av våra egna lastbilar ingår inbärningen (gäller ej betongmöbler).

Beställer du sängbotten ingår alltid fri leverans inom Sverige (gäller inte vattensängar). Där vi kör med egen bil kan vi även erbjuda att vi tar hand om din gamla säng.

Montering

Om du önskar montering av dina möbler, fråga efter pris när du kontaktar oss. Montering kan utföras på de orter där vi kör med egen bil/personal. Vi tar betalt beroende på storlek och omfattning, fråga efter ett kostnadsförslag i din beställning.

Hur levereras varorna

Egen Kila Möbler-bil med egen personal
Leverans sker helgfri vardag mellan kl 7.30-16.30 och vi bär då in varorna i din bostad. Det finns dock undantag i form av tyngre eller otympliga möbler som till exempel betongbord som inte kan hanteras av två personer på grund av sin höga vikt. I det fallet kommer vi informera dig om det efter beställningstillfället. Vi kontaktar dig sedan för att boka utkörning, leverans sker vanligtvis inom ett tvåtimmarsintervall, vi kan även ringa dig 30 min innan vi anländer din adress, detta görs upp från fall till fall. Vi kan även ta emballage i retur mot en avgift, detta är viktigt att bestämma innan leveranstid bokas.

Instruktion vid mottagande av varor

När ni mottager er leverans är det viktigt att syna av varan, det är dock inte alltid möjligt tillsammans med chauffören.

Däremot är det viktigt att syna av all emballage tillsammans med chauffören och göra anteckningar på fraktsedeln om eventuella synliga emballageskador (det är bättre att skriva en gång för mycket om du känner dig osäker, se till att chauffören signerar).

Räkna antal kolli så att även det stämmer med fraktsedeln. Skulle det sedan visa sig att varan är skadad är det mycket lättare att reklamera detta till speditören om det finns en anteckning om emballageskada på fraktsedeln. Fraktskador skall anmälas till oss inom rimlig tid.

Det viktigt att du är hemma vid mottagandet av varorna för att göra kontrollen ovan. Egna överenskommelser med chauffören, t.ex. att ställa av varan även om du inte är hemma, görs på egen risk.

Släp utan kostnad

Oavsett om du köper möbler av oss eller inte erbjuder vi dig som kund att låna en släpvagn helt utan kostnad. För att säkerställa att det finns en ledig släpvagn rekommenderar vi att man reserverar en släpvagn innan ankomst (bokningsavgift tillkommer). Du förbokar enkelt här.