Bord från Fatboy

Det är lika trevligt som snyggt att samlas kring ett bord från märket Fatboy. Här hittar du möbler med glada färger och olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta något som passar just din stil och dina behov.

Samlas kring ett Fatboy bord året om

Ett Fatboy bord livar verkligen upp inredningen, modellen som heter Formitable kommer nämligen i nio olika glada och stilrena färger. Och de kommer även i två olika storlekar; storlek XS som passar bra för snacks och en bra bok, medan XL fungerar fint för större sällskap som exempelvis när grillen ska fram. Fatboy är märket som har tagit oss med storm när det kommer till sina spännande och innovativa utomhuslösningar. De tillverkar bekväma, smarta, nytänkande, överdimensionella och lekfulla produkter som älskas lika mycket av barn som vuxna. Dessutom så tummar de aldrig på kvalitén, deras produkter är slittåliga, hållbara och är ofta tillverkade för att klara av dåligt väder, som t.ex. regn. Ett Fatboy bord är inget undantag i deras stora succé. De färgglada borden ger din trädgård en trendig och modern känsla samtidigt som det även utstrålar kvalitet. Fatboy bord är pulverlackerade och klarar tack vare detta av att användas likaväl inomhus som utomhus, något som gör att ni kan njuta av bordet hela året om.

Kombinera ditt Fatboy bord

Med tanke på hur mycket Fatboy har att komma med för att höja din upplevelse i trädgården så behöver du inte sluta vid deras bord. Dessa blir snarare roligare att kombinera med andra produkter som kanske en av deras stolar, eller ett parasoll i en liknande färg. Oavsett hur du matchar och kombinerar så kommer Fatboy garanterat att göra din visit i trädgården både mer praktisk, bekväm och även rolig. Hitta ditt favorit-Fatboy bord online hos oss och beställ hem, smidigt och enkelt. Vi har alltid 14 dagars öppet köp och bjuder på frakten, ifall du mot förmodan inte skulle känna dig helt nöjd med ditt köp.