Fåtöljer från Fatboy

Fatboy är kända för sina spännande kreationer när det kommer till möbler som funkar både inomhus och utomhus. Deras mål är att skapa samma bekväma vardagsrumskänsla utomhus, något de verkligen lyckas med, med sina fantastiska fåtöljer som går att forma till en eller två sittplatser.

Fatboy fåtölj – en innovativ och nytänkande möbel

Vi är många som känner till det storslagna märket Fatboy som tillverkar utomhusmöbler av hög kvalitet och med innovativa designer. Fatboy leker med barnet i oss och har därför tagit fram färgglada och överdimensionella sittmöbler som det är lätt att förälska sig i. Här i detta sortiment hittar du deras förtjusande fåtöljer som man blir sugen på att slå sig ner i så fort man ser dem. En Fatboy fåtölj kan användas både inomhus och utomhus, men de var faktiskt först designade för att kunna förflytta vardagsrumskänslan utomhus, något som många kan hålla med om att de lyckades med galant. Med en Fatboy fåtölj kan du få samma komfort ute som du vanligtvis får inne, och utan att behöva oroa dig för att de ska slitas eller skadas. Deras fåtöljer är nämligen tillverkade av slitstarkt material som klarar av utomhusklimat, och har även en UV-impregnering som hindrar säcken från att blekna i solen och även hålla vattnet borta. Detta ger Fatboy Original god användning hela året om, så ta ut den under senvåren, och så ta in den igen när hösten kommer. Den är enkel att rengöra, så oroa dig inte för att den ska dra in smuts.

Förvandla din Fatboy fåtölj till en soffa

Ja, det är inte magi vi pratar om här, utan en smart design. Din Fatboy fåtölj är utrustad med praktiska öglor och band, något som gör att du kan förvandla säcken från en fåtölj till en 2-sitts soffa. Detta är perfekt när ni är två som vill sätta er ner och mysa eller kanske läsa en bok tillsammans, eller om du bara vill ha lite mer utrymme att ta det lugnt på själv. Njut av sommaren på ett helt nytt sätt med Fatboys stora utbud av möbler, och kombinera dem med varandra för en ultimat upplevelse. Köp din Fatboy fåtölj smidigt online så skickar vi den hem till dig!