Hängmattor från Fatboy

En Fatboy hängmatta är det perfekta redskapet för att skapa en avslappnande och bekväm stund i trädgården. Här behövs inga träd, dessa hängmattor kommer med egna stativ och kan därför placeras ut där du helst önskar att slappna av.

 

 1. Spara 684 kr
  Fatboy

  Headdemock Superb Desert/ljusgrå

  6 155 kr6 839 kr
 2. Spara 684 kr
  Fatboy

  Headdemock Superb Desert/svart

  6 155 kr6 839 kr
 3. Spara 684 kr
  Fatboy

  Headdemock Superb stålblå/ljusgrå

  6 155 kr6 839 kr
 4. Spara 684 kr
  Fatboy

  Headdemock Superb stålblå/svart

  6 155 kr6 839 kr

Ta det lugnt med en Fatboy hängmatta

Vanliga hängmattor som alltid ska fästas kring träd kan vara komplicerade att få upp, och det är inte alltid att man har turen att ha två stycken träd med ett perfekt mellanrum mellan varandra. Fatboy finns nu här för att rädda dagen, och kanske hela sommaren. En Fatboy hängmatta kräver nämligen inga träd överhuvudtaget, den har sin helt egna ställning, som dessutom är riktigt stabil och tålig. Dessutom så ger dessa hängmattor en stabilare placering, vilket gör att du inte heller trillar ur dem, och de håller sig också i ett behagligt avstånd till marken. Placera ett litet bord bredvid och placera en drink där, det blir snabbt svårt att lämna denna underbara plats. De har så generösa mått att flera stycken kan ligga där samtidigt, något som också går då de klarar av en vikt på 150 kilo. Så luta dig tillbaka med vännen i en Fatboy hängmatta och gläds åt sommaren.

En Fatboy hängmatta är även ett dekorativt inslag

Förutom deras många positiva egenskaper som bekväm och rymlig hängmatta så har Fatboy även tillverkat ett helt sortiment i massa olika färger. Här kan du själv välja den Fatboy hängmatta som har din favoritfärg, barnens favoritfärg eller den som matchar bäst med resterande utomhusinredning. Det är verkligen svårt att behöva lämna sin Fatboy hängmatta bakom sig när man lämnar hemmet, därför har de också utformat sina hängmattor så att du inte heller ska behöva det! Ska ni iväg på semester? Ja, då är det bara att packa ihop den i dess tillhörande weekend bag. Fatboy hängmatta är också enkel att rengöra och är impregnerad för att vara vattenavvisande. Detta är verkligen nutidens avkoppling. Hitta din favorit snabbt och smidigt här hos oss och beställ direkt online.