Lampor från Fatboy

Fatboy är mästare på att skapa innovativa möbler som är lika smarta och nytänkande som de är stilrena. Det finns flera underbara lampor att välja från detta märke som passar underbart att hänga upp i trädgården eller att ta med in för en mysig stämning i hemmet.

 

 1. Spara 630 kr
  Fatboy

  Edison the giant golvlampa sandy beige

  5 669 kr
  Ord. 6 299 kr
  Spara 630 kr
 2. Spara 630 kr
  Fatboy

  Edison the grand connect lampa

  5 669 kr
  Ord. 6 299 kr
  Spara 630 kr
 3. Spara 94 kr
  Fatboy

  Bolleke lampa taupe

  845 kr
  Ord. 939 kr
  Spara 94 kr
 4. Spara 94 kr
  Fatboy

  Bolleke lampa antracit

  845 kr
  Ord. 939 kr
  Spara 94 kr
 5. Spara 94 kr
  Fatboy

  Bolleke lampa röd

  845 kr
  Ord. 939 kr
  Spara 94 kr
 6. Spara 94 kr
  Fatboy

  Bolleke lampa ljusgrå

  845 kr
  Ord. 939 kr
  Spara 94 kr
 7. Spara 94 kr
  Fatboy

  Flamtastique XS oljelampa ljusblå

  845 kr
  Ord. 939 kr
  Spara 94 kr

Fatboy lampa är en smidigt och minimalistisk ljuskälla

Fatboy är revolutionerande när det kommer till många av deras produkter. De är experter på att lyckas föra med sig bekvämlighet ut till trädgården på ett kvalitativt men även ett snyggt och minimalistiskt sätt. Med hjälp av Fatboy kan du få en vistelse utöver det vanliga i trädgården. Förutom deras extremt populära sittsäckar och hängmattor så har de även kommit med fantastiska lampor. Fatboy lampor är inte bara gjorda för att vara en praktisk ljuskälla ute, de är tillverkade och utformade med så pass snygga designer att de även blir snygga blickfång där de placeras. Att placera dem är också enkelt. Placera din Fatboy lampa utomhus helt enkelt genom att hänga den där du önskar. Deras serie Bolleke är nog de som är garanterat lättast att placera, oavsett underlag. Med en praktisk ögla som har inspirerats av hårsnoddar så kan de enkelt fästas på allt från grenar och träd till ställningar. De behöver heller ingen sladd då de lyser med hjälp av ett uppladdningsbart batteri.

En lysande idé

Fatboy lampor är den bästa lösningen på mörkare sommarkvällar när man vill fortsätta sitta ute och samtala med vänner. Så fort mörkret faller på är det bara att hämta lamporna och placera dem där ni sitter. Detta gör att dina Fatboy lampor helt anpassas efter er, ert läge och era behov. Hänger du flera stycken i ett träd så blir det även ett riktigt dekorativt inslag som skapar myskänsla. Precis som Bolleke så kommer även Lampie-on helt utan sladd. Denna kan du likväl hänga upp med hjälp av kroken eller ställa den på bordet med sin platta underyta. Föredrar du rep så kan Thierry Le Swinger med sin 320 cm långa sladd passa perfekt, den kan du vira fast där du önskar, även inomhus och du så önskar. Sedan har du Edison som är en hyllning till uppfinnaren av den elektriska glödlampan, Thomas Edison. Denna kommer i tre olika storlekar, med eller utan sladd.