Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Fatboy Original Slim velvet recycled camel

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
Pris:
2 299 kr
Hemleverans 395 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 104223 Kategorier: ,

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Fatboys The Original sittsäck konstruerade 1998, nu tjugo år senare introducerar Fatboy en mindre och smalare version i sammet.

Original Slim Velvet tillhör Fatboys speciella inomhuskollektion tillverkad i lyxig sammet. Denna bönpåse har fortfarande det ursprungliga utseendet, men med en mjukare framtoning. Sammet reflekterar ljus, vilket ger bönpåsen en vacker glans som ger en subtil skiftning till varje färg. Beroende på ljusets intensitet och riktning kan färgerna bli ljusare eller mörkare vilket ger en unik och livlig kvalitet till din sittsäck.

Mått: 155 x 122 cm (260 liter)

Vikt: 5,5 kg

Material: 100% Polyester (Inner och ytterpåse)

Skötselråd:
För rengöring av säcken, använd en fuktig trasa och tvätta försiktigt rent det smutsiga området.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Material

Polyester

Montering & dokument

Montering & dokument

Filnamn Filtyp Storlek
Produktblad – The Original Slim Velvet pdf 586,08 KB

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Fler färger

Fler produkter i samma färg

Dela din stil med @kilamobler

Fatboy Original Slim velvet recycled camel
Fatboy Original Slim velvet recycled camel Fatboy Original S...
2 299 kr
Köp