Parasoller från Fatboy

Under ett överdimensionerat parasoll från Fatboy får många plats att skydda sig från solens starka strålar. Med många spännande färger och designer så får även din trädgård ett riktigt lyft när parasollet kommer på plats.

Fatboy parasoll – ett trendigt skydd mot solen

Sommar och sol i all ära, men ibland kan det vara skönt med en svalkande paus. Att få lägga sig en stund i den svala skuggan kan vara minst lika skönt som att känna solen bränna mot huden, här kan du kanske läsa en bok, ta en liten tupplur eller äta mat tillsammans med familj eller vänner. Ett parasoll är den bästa skärmen mellan dig och de starka UV-strålarna. Och med ett Fatboy parasoll så blir det också det mest trendiga. Fatboy är märket som har tagit oss alla med storm med sina fantastiska utemöbler, både för att de är helt nytänkande, lekfulla och även tack vare deras tåliga och bra egenskaper. Fatboy parasoll är verkligen inget undantag, här har du överdimensionerande parasoll i flera olika valbara designer som får dig att känna dig riktigt cool. Fatboy har tagit fram både färger och mönster som piggar upp hela trädgården och inger den helt rätta sommarkänslan.

Fatboy parasoll är både smart och snyggt

I sortimentet kan du snabbt se hur glada färger och spännande mönster tar plats på skärmen, men ett Fatboy parasoll är inte bara snyggt. Precis som med deras resterande utemöbler så tillverkas även dessa med utomhusmiljö i åtanke, detta betyder att de tillverkas av hög kvalitet som även tål dåligt väder. En annan smart grej med Fatboy parasoll är att de är utrustade med en flagga på toppen, denna visar vindens riktning, något som kan vara bra att ha koll på när grillen ska tändas. Hitta din Fatboy parasoll enkelt online, hos oss kan du också på en och samma sida kombinera ditt Fatboy parasoll med exempelvis en Fatboy hängmatta för ultimat avslappning. Vi gör det enkelt för dig att maximera din sommar.