Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

First Protect 500 ml

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
230 kr
230 kr
DHL utlämningsställe 55 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 113220 Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

First Protect bekämpar och minskar bildningen av alger och bakterier i vattnet. Samtidigt vårdar och skyddar den vinylen inuti.  First Protect minskar och binder även syre, vilket minskar risken för luftbubblor.

En flaska hälls i vattenmadrassen i samband med att den fylls upp och håller cirka ett år, därefter kompletterar du med Conditioner antibakteriemedel en gång per år.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Volym

250 ML

Montering & dokument

Montering & dokument

Filnamn Filtyp Storlek
Säkerhetsdatablad Conditioner Wacore pdf 64,03 KB

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Tillbehör för vattensängar

Visa alla på egen sida

Dela din stil med @kilamobler