Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Fodral för tyngdtäcken vit bambu 150×210 cm

695 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 69 SEK
Hur sker leveransen?
100% Bambu Miljövänligt och kemikaliefritt OEKO-Tex Standard 100
Artikelnr: 45077741 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Beckasins specialkonstruerade fodral för tyngdtäcken med blixtlåsförslutning och knytfästen håller tyngdtäcket på plats och skyddar mot slitage och smuts. Fodralet går lätt att tvätta och förlänger tyngdtäckets livslängd. Du kan självklart också använda dina egna påslakan över fodralet.

Fodral i bambu för dig som vill kombinera kvalité med en extra mjuk känsla till ditt tyngdtäcke. Våra bambufodral är sköna att använda alla årstider då det speciella materialet absorberar och avdunstar upp till fyra gånger mer fukt än vanliga bomullsmaterial. Materialet är dessutom naturligt antibakteriellt, vilket bidrar till ett både fräschare och mer hygieniskt sovklimat.

Mått

Längd 210 cm, bredd 150 cm

Material

100% Bambu

Bambu är utmärkt för känslig och torr hud: Bambufibrer i textiler ger en mycket mjuk och följsamt material, väldigt likt silke. Dessutom är det hypoallergent, vilket passar dig med känslig hud extra bra.

Miljövänligt och kemikaliefritt: Bambu växer snabbt utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Bambu är 100% biologiskt nedbrytbart och förnyelsebart. Bambu är en gräsväxt, och precis som gräs är bambu snabbväxande och återbildas utan omplantering. Våra produkter är ”panda vänliga” och kommer från bambusort som pandan inte äter.

Bambu reglerar temperaturen: En av bambufibrens många positiva egenskaper är att den fungerar naturligt temperaturreglerande och låter huden andas. Den håller dig varm under vintern och skönt sval under sommaren. Passar även personer med nedsatt blodcirkulation.

Naturligt fräscht och antibakteriellt: Bambu är naturligt antibakteriellt, motverkar tillväxt av mikroorganismer och håller dålig lukt borta.

Otroligt mjukt material: Bambu är mycket mjukare än bomull och ger en underbar silkeslen känsla mot huden.

Absorberar och avdunstar mer fukt än bomullsmaterial: Bambufibrer absorberar och avdunstar fukt 3-4 gånger snabbare än vanlig bomull.

Skötsel och tvätt

Fodralet i bambu går bra att tvätta i max 40°. Bambu är ett funktionssmaterial som har smutsavvisande egenskaper i sig själv och är naturligt antibakteriellt vilket motverkar tillväxt av microorganismer och håller dålig lukt borta. Vid tvätt i för hög temperatur kan textilen krympa, man riskerar också att fibrerna bryts ner och materialet förlorar dessa antibakteriella egenskaper Att tvätta i lägre temperatur kommer även spara dig en del pengar, då vattnet inte behöver värmas upp.

Det är väldigt viktigt att undvika tvättprodukter som innehåller blekmedel, optiska ljusmedel och sköljmedel. Denna sorts produkter kan ha en negativ inverkan på materialet, och på sikt försämra ditt fodral eller dina lakan.

Moder natur är verkligen otrolig när det kommer till att torka lakan. Häng helt enkelt upp dem på en torklina när solen är framme. Gör det tidigt på morgonen, då det tar lite längre tid för bambulakan att torka. Du kan även torktumla dina bambulakan om du väljer lägsta möjliga temperatur. Låg temperatur säkerställer att de inte krymper i torktumlaren.

Specifikationer

Varumärke

Beckasin

Material

Bambutextil

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter från Beckasin

Visa alla på egen sida

Dela din stil med @kilamobler