Soffor från Grythyttan

Grythyttans signalement är deras simpla designer som ofta består av stål och trä. De tillverkar utomhusmöbler med tidlösa utseenden och hög kvalitet som gör att de får följa med, sommar efter sommar. Dekorera din trädgård med en vacker Grythyttan soffa du med.

 1. Spara 889 kr
  Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 oljad furu / mörkgrönt stativ

  8 001 kr
  Ord 8 890 kr
 2. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 oljad furu / varmförzinkat stativ

  8 890 kr
 3. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 oljad ek / mörkgrönt stativ

  10 140 kr
 4. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 oljad ek / varmförzinkat stativ

  10 140 kr
 5. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 vit ek / varmförzinkat stativ

  11 720 kr
 6. Spara 1 347 kr
  Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 5 teak / varmförzinkat stativ

  12 123 kr
  Ord 13 470 kr
 7. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 6 oljad ek / mörkgrönt stativ

  14 640 kr
 8. Spara 1 464 kr
  Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 6 oljad ek / varmförzinkat stativ

  13 176 kr
  Ord 14 640 kr
 9. Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 6 vit ek / varmförzinkat stativ

  15 820 kr
 10. Spara 1 652 kr
  Fri hemleverans
  Grythyttan Stålmöbler

  Soffa 6 teak / varmförzinkat stativ

  14 868 kr
  Ord 16 520 kr

Liva upp i trädgården med en Grythyttan soffa

Grythyttan började sin väg på marknaden redan 1930 genom att designa sin första serie A2 till Stockholmsutställningen. Deras fantastiska serie tog folks hjärtan med storm och 1940 -50 så tog märkets popularitet ordentlig fart. Under flera årtionden har en Grythyttan soffa och andra möbler från märket synts i många svenska trädgårdar och detta har nu gjort att dessa möbler väcker mycket nostalgi hos många människor. Kanske kan du själv minnas tillbaka att du satt och gungade i en Grythyttan soffa i dina mor eller farföräldrars sommarställen? Med sin tidlösa design och kvalitativa hållbarhet så är det inte heller konstigt att de har fått finnas med så länge, och att deras popularitet inte verkar minsta ett dugg. Än idag kopplar många en Grythyttan soffa och bänk till svenska somrar och semestrar, och det känns nästan tomt i trädgården när man är utan en.

En simpel och klassisk design som håller

Det är både designerna och materialen som är nyckeln till märkets långa succé. Tillverkade av stål och trä så får de ett utseende som känns lätt istället för otympligt som man kan känna om många trädgårdsmöbler i vanliga fall. En Grythyttan bänk eller soffa erbjuds i olika färger, utseenden och även storlekar beroende på hur många platser du behöver. För dig som vill ha en komplett serie hemma för att skapa en enhetlig och snygg inredning i trädgården kan kombinera din Grythyttan bänk eller soffa med ett bord och stolar i samma serie. Handla dina trädgårdsmöbler från Grythyttan online hos oss på Kila Möbler. Vi har gjort det tryggt och enkelt för dig att handla direkt på nätet och sedan få dina möbler hemskickade till dig. På endast några klick kan du skapa din dröminredning i din trädgård.