Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista
Wacore är en tillverkare av vattensängar.

Guiden för vattensängar

Vattensängens fördelar

För att vara ordentligt utvilad och må riktigt bra när du vaknar måste du naturligtvis ha sovit riktigt skönt först. Sängens konstruktion har en avgörande betydelse för hur vi sover. Medicinsk expertis är överens om hur viktigt underlaget är för rygg, blodcirkulation och välbefinnade.

Med rätt madrass förebygger du olika smärtor och besvär. Vattensängar ger dig i många fall den bästa sovkomforten och en bra start på varje ny dag.

Du får den bästa sömnen

Vattenmadrassen följer på ett naturligt sätt din kropp istället för att skapa obekvämt tryck på känsliga punkter. Vattnet ger kroppen stöd och en bättre kontaktyta mot madrassen. Där ligger egentligen hela hemligheten.

Med rätt sovställning slipper du värk

På en vattenmadrass fördelas kroppstyngden jämnt. Muskulaturen vilar på bästa sätt och blodcirkulationen störs inte av tryckbelastningar. Detta lindrar bl a värk i nacke, axlar, skuldror och höfter.

Rent och hygieniskt

Ditt sovrum blir betydligt dammfriare med en vattensäng. Madrassen producerar inget damm och den är enkel att hålla ren med vinylrengöringsmedel. Den kostar inte mer än andra sängar.

Vattensängen kostar mindre än en säng med resårmadrass av bra kvalitet. Ändå kan en vanlig madrass aldrig ge det fasta stöd åt kroppen som en vattenmadrass ger.

Göran Ekblom
Ekonomichef
2020-11-27

Få nyheter och kampanjerbjudanden direkt i inkorgen.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya kollektioner, erbjudanden och idéer är du välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.