Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Just nu! Fraktfritt vid köp över 10 000 kr T.o.m. 29/4

Möblera med bäddsoffa

Att möblera med en bäddsoffa kan vara en utmaning, men det finns några tips som kan hjälpa dig att göra det på ett bra sätt. Här är några steg du kan ta för att bäst möblera med en bäddsoffa!

1. Placera bäddsoffan strategiskt

Först och främst är det viktigt att välja den bästa platsen för din bäddsoffa. Tänk på hur den kommer att användas och var den passar bäst i rummet. Placera den på en lämplig plats där det finns tillräckligt med utrymme runt den för att den ska kunna öppnas och stängas utan problem.

2. Välj rätt storlek

Beroende på storleken på ditt rum och dina behov, kan du välja en lämplig storlek på din bäddsoffa. Om du har en liten lägenhet, kan en mindre bäddsoffa vara bättre för att spara utrymme, medan en större bäddsoffa kan vara lämplig för ett större vardagsrum eller gästrum.

3. Tänk på färg och material

Beroende på färgsättningen i ditt rum kan du välja en bäddsoffa som passar in eller sticker ut. Du kan också välja material som passar till resten av ditt möblemang, som till exempel läder eller tyg.

4. Skapa en välkomnande atmosfär

Du kan skapa en välkomnande atmosfär genom att placera kuddar och filtar i din bäddsoffa. Det gör den mer bekväm och ger ett mjukare intryck i rummet.

5. Placera bord bredvid 

För att göra din bäddsoffa mer praktisk kan du placera ett litet bord bredvid den. Det gör det enklare att sätta ner saker som böcker, glas och fjärrkontroller, och det kan också fungera som en sängbord om du använder bäddsoffan som säng.

6. Fokusera på funktionalitet

När du möblerar med en bäddsoffa är det viktigt att tänka på funktionaliteten. Du vill att din bäddsoffa ska vara praktisk och användbar, samtidigt som den ser snygg ut och passar in i ditt rum. Tänk på hur du kommer att använda den och var den kommer att passa bäst i rummet för att göra det till en funktionell och praktisk möbel

Hampus Ekblom
VD
2023-05-11

Få nyheter och kampanjerbjudanden direkt i inkorgen.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya kollektioner, erbjudanden och idéer är du välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.