Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Habana Kingsize hänggunga zebra

1 845 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 185 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: HAL21-19 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Habana kingsize zebra hängstol i ekologisk bomull från La Siesta. Den mjuka ekologiska bomullen är inte bara härlig mot huden utan även lättskött. Ett kännetecken för La Siestas colombianska hängstolar är de många repen för upphängning som gör stolen stabil och bekväm samt gör den hållbar. De förstärkta vävkanterna gör tyget slitstarkt.

För att hänga upp en hängstol behövs beroende på modell en höjd på 200-220 cm. Om upphängningpunkten befinner sig högre upp kan hängstolen förlängas med ett rep. För upphängning av en hängstol behövs en upphängningspunkt i taket, en gren eller en balk. En hängstol behöver inte lika mycket plats som en hängmatta och passar utmärkt t.ex. i vardagsrum. Om den inte används kan man lätt och behändigt ta ned den.

Mått

Bredd Sittytans bredd: 130 cm, Sittlängd Sittytans längd: 210 cm
Höjd Totalhöjd: 170 cm, Pinne bredd Träkarmens bredd: 140 cm
Minimihöjd Minimihöjd: 220 cm, Vikt Bärkapacitet: 160 kg

Produktinformation

[featured_box img=”311035″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]
Habana är en kingsize hängstol, en extra stor hänggunga som är tillräckligt stor för att inte bara sitta bekvämt utan också ligga i den. Vad du än gillar mest.
[/featured_box]
[featured_box img=”199198″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]

Tillverkningsland: Colombia – Gjorda enligt traditionellt colombianskt konsthantverk. Kvalitativa, bekväma och underbart vackra.

[/featured_box]

[featured_box img=”199201″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]
Material: 100% Ekologisk bomull med GOTS-certifikat – Hudvänlig ekologisk bomull – de långa fibrerna gör tyget mjukt och slitstarkt. Certifierad enligt de stränga kriterierna om miljö och socialt ansvar som föreskrivs av Global Organic Textile Exchange (GOTS), licensnr: 130448. Tätheten i väven (g/m²): 370
[/featured_box]
[featured_box img=”253311″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]
Material träkarm: bambu [FSC certifierad: CO12427] – Träkarmen av kvalitativ bambu är inte bara en optisk accessoar utan skapar även stabilitet och är slitstark. Bambun är certifierad av FSC ® och härstammar därmed från hållbart skogsbruk. Bambuträet är vädertåligt och kan lämnas ute under sommaren utan att mista sin stadighet.
[/featured_box]
[featured_box img=”253312″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]
Integrerad svängtapp – La Siesta har utvecklat och patenterat en svängtapp som ger produkterna extra säkerhet och bekvämlighet. Med hjälp av svängtappen kan hängstolen snurra runt sin egen axel utan att snörena trasslas ihop.
[/featured_box]

[featured_box img=”200618″ img_width=”70″ pos=”left” margin=”0px 0px 30px 0px”]
Skötselråd: Maskintvätt, denna hängmatta kan tvättas som fintvätt i max 30°C! Knyt ihop repen innan tvätten för att undvika trassel. För att skona produkten rekommenderar vi att lufttorka den, ingen torktumlare.

Förvaring: Bomullshängmattor reagerar på fukt. Ta ned hängmattan till natten för att undvika dagg. Kom ihåg att en fuktig hängmatta behöver tillräckligt med luftcirkulation för att torka. Förvaras torrt under vintern. Vi rekommenderar att tvätta den före vintern. Efter torkningen kan den lagras i plast för att undvika angrepp av ohyra.
[/featured_box]

Specifikationer

Varumärke

La Siesta

Material

Bomull, Ekologisk Bomull

Vad våra kunder tycker om oss

Upphängningstillbehör och stativ

 1. Amazonas

  Sono upphängningsfjäder

  130 kr
 2. Amazonas

  Power Hook

  355 kr
 3. Amazonas

  Luna Rockstone hänggungestativ

  2 495 kr
 4. Amazonas

  Jumbo karbinhake

  130 kr

Fler produkter från La Siesta

Visa alla på egen sida

Dela din stil med @kilamobler

FilnamnFiltypStorlek
Bruksanvisning till hänggungapdf210,53 KB