Bäddmadrasser från Hilding

Hilding arbetar ständigt med att ta fram madrasser med skön komfort, bra material med positiva egenskaper, hög kvalitet och olika storlekar för att passa din kropp och din säng helt perfekt. Med en Hilding madrass kommer du kunna sova skönt.

 

 1. Spara upp till kr
  Hilding

  Harmony Vent bäddmadrass inkl. bäddmadrasskydd

  Från: 2 840 kr Från: 2 130 kr
 2. Spara upp till kr
  Hilding

  Harmony Softex bäddmadrass inkl. bäddmadrasskydd

  Från: 3 720 kr Från: 2 790 kr
 3. Hilding

  Aktsam bäddmadrass

  Från: 3 645 kr
 4. Spara upp till kr
  Hilding

  Style Design bäddmadrass inkl. bäddmadrasskydd

  Från: 6 025 kr Från: 4 518,75 kr
 5. Hilding

  Coolmax Softex bäddmadrass

  Från: 3 645 kr

Hilding bäddmadrass ger dig en bekvämare säng

Med Hilding garanteras du bra kvalitet och innovativa idéer. Detta är ett företag som ständigt utvecklas med både material, miljön, komfort och kvalitet i fokus. De arbetar alltid med att ta fram nya madrasser med bra egenskaper och som är bekväma att ligga på. Hilding är ett populärt märke som är älskade för sina sängar och sängtillbehör, som både gör din kropp, din sömn och din inredning en stor tjänst. De tillverkar både sängar, madrasser, sänggavlar och sängben för att du ska kunna få en säng att trivas i och längta efter. Med en Hilding bäddmadrass kommer du sova som en stock och kanske önska att du kunde ha sovmorgon varje dag. Madrasser är viktiga underlag då du spenderar många timmar av ditt liv just i sängen, så satsa på en madrass som är riktigt bra för dig, är skön att ligga på, har bra egenskaper och håller länge. Med Hilding madrass så får du allt detta i ett.

Sköna underlag med bra egenskaper

Bland Hildings madrasser finns det mycket att välja mellan, där du kan hitta olika material med bra egenskaper och storlekar som passar just din sängstorlek. Att lägga på en bäddmadrass överst i sängen adderar ett extra skönt lager som gör nätterna himmelska. Välj bland annat en Hilding bäddmadrass med probiotiska bakterier som tar bort hud, hårpartiklar, damm och fukt, och det dig ett mer hygieniskt underlag. Eller madrasser med bra ventilationer för ett bättre sovklimat, eller varför inte en madrass med färgade kanter för en snyggare säng. Hos oss hittar du en perfekt Hilding madrass att kombinera med din säng, samt andra sängprodukter. Du får en bra överblick på vad som erbjuds, vilket gör det lättare för dig att navigera och hitta rätt. Handla hos oss direkt online och få det hemlevererat inom kort.