Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Hilding Förvaringsunderdel

Beställningsvara Levereras inom 5-6 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

7 630 kr
7 630 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: ,
Matchar Hildings sängar Flera tyger Rymmer 100 liter per låda

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Hilding förvaringsunderdel är en smart och elegant lösning för förvaring i sovrummet, som inte tar någon extra plats men ändå rymmer de mesta du vill stoppa undan.  Förvaringen har två stycken lådor per enkelsäng, för en dubbelsäng blir det fyra stycken. Varje låda rymmer 100 liter.

Underdelen placeras direkt under sängen och används istället för sängben. Rekommenderas endast till ramsängar då sängen annars blir för hög. Kan kombineras med samtliga ramsängar i Hilding sortimentet från Original till Family Plus.

Förvaringslösningen har öppen baksida. Ska sängen stå placerad mitt på golvet kan täcksidor till baksidan köpas till i matchande tygval.

Mått:

Höjd: 25 cm
Längd: 200 cm
Bredd:
 80, 90 och 120 cm

Egenskaper:

Trygg Textil
Hilding tyger är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, vilket innebär att de kan märkas med Trygg Textil. Öko-Tex Standard 100 har blivit det ledande märket för textilier som testas för skadliga ämnen.

Ekologisk klädsel som kan skumtvättas

Alla Hildings klädslar tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Tygerna är gjorda av Harmolan som är smutsavvisande, antistatiskt och ventilerande. De kan dessutom återvinnas upp till tio gånger. Egenskaper som gynnar både dig och miljön.

Klädslarna till de flesta sänggavlar och tillbehör är ej avtagbara och kan därmed endast skumtvättas. På sängar är tyget avtagbart och kan tvättas.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Hilding

Kulör

Hilding Eco Beige, Hilding Eco Blå, Hilding Eco Brungrå, Hilding Eco Grå, Hilding Eco Mörkgrå

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Passande sängar

 • Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Original Ramsäng

  9 325 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 6 020 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Original Plus Ramsäng

  8 650 kr
  Ord. 11 995 kr
  Spara upp till 6 020 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 8 710 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Family Ramsäng

  8 485 kr
  Ord. 13 325 kr
  Spara upp till 8 710 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 9 170 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Family Plus Ramsäng

  13 565 kr
  Ord. 18 660 kr
  Spara upp till 9 170 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Dela din stil med @kilamobler