Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Hilding sommarkampanj

Under sommaren erbjuder vi 20% rabatt på sängar och tillbehör från Hilding.
Dessutom får du ett set täcke och en kudde per liggplats på köpet vid köp av säng. Täcket och kudden är från Värnamo of Sweden (Värde cirka 1 595;-).

Erbjudandet gäller 23 jun - 23 aug

Hilding Förvaringsunderdel

Beställningsvara Levereras inom 5-6 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

5 652 kr7 065 kr
5 652 kr7 065 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , , ,
Matchar Hildings sängar Flera tyger Rymmer 100 liter per låda

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Hilding förvaringsunderdel är en smart och elegant lösning för förvaring i sovrummet, som inte tar någon extra plats men ändå rymmer de mesta du vill stoppa undan.  Förvaringen har två stycken lådor per enkelsäng, för en dubbelsäng blir det fyra stycken. Varje låda rymmer 100 liter.

Underdelen placeras direkt under sängen och används istället för sängben. Rekommenderas endast till ramsängar då sängen annars blir för hög. Kan kombineras med samtliga ramsängar i Hilding sortimentet från Original till Family Plus.

Förvaringslösningen har öppen baksida. Ska sängen stå placerad mitt på golvet kan täcksidor till baksidan köpas till i matchande tvygval.

Mått:

Höjd: 25 cm
Längd: 200 cm
Bredd:
 80, 90 och 120 cm

Egenskaper:

Trygg Textil
Hilding tyger är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, vilket innebär att de kan märkas med Trygg Textil. Öko-Tex Standard 100 har blivit det ledande märket för textilier som testas för skadliga ämnen.

Ekologisk klädsel som kan skumtvättas

Alla Hildings klädslar tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Tygerna är gjorda av Harmolan som är smutsavvisande, antistatiskt och ventilerande. De kan dessutom återvinnas upp till tio gånger. Egenskaper som gynnar både dig och miljön.

Klädslarna till de flesta sänggavlar och tillbehör är ej avtagbara och kan därmed endast skumtvättas. På sängar är tyget avtagbart och kan tvättas.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Hilding

Kulör

Hilding Eco Beige, Hilding Eco Blå, Hilding Eco Brungrå, Hilding Eco Grå, Hilding Eco Mörkgrå

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Passande sängar

 • Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Original Ramsäng

  5 785 kr
 • Spara upp till 3 390 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Original Plus Ramsäng

  5 464 kr
 • Spara upp till 4 143 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Family Ramsäng

  8 116 kr
 • Spara upp till 5 006 kr
  Fri hemleverans
  Hilding

  Hilding Family Plus Ramsäng

  10 768 kr
 • Dela din stil med @kilamobler