Sängben från Hilding

Hilding tillverkar kvalitativa och trendsäkra möbler och tillbehör för sovrummet som både gör det bekvämt att sova och höjer inredningen. Hilding sängben kommer i flera olika former, storlekar, färger och material för att lyfta upp din säng och göra ditt sovrum hemtrevligt.

 

Få upp sängen från golvet med Hilding sängben

Hilding är ett företag som satsar otroligt mycket på komfort och utveckling. Deras innovativa idéer leder till bättre material, miljövänligare val och snyggare designer för varje år som går. När du väljer Hilding till sovrummet så garanteras du ett rum att trivas i och sova riktigt gott. Hilding sängben hjälper dig att få upp sängen golvet, något som ger rummet en snyggare och rymligare känsla. Många trivs med en högre säng, och genom att skaffa mellanrum mellan sängen och golvet så öppnas även en ny förvaringsmöjlighet upp. Här kan du nu få plats med lådor, väskor eller andra saker som kanske inte får plats i rummet, eller som du vill få ur sikte. Med Hilding sängben får du dessutom en snygg detalj till sängen som bidrar till en snyggare inredning

Många variationer att välja mellan

Bland Hilding sängben finns det mycket att välja bland. Här finns allt för alla smaker och inredningar. Kanske vill du enbart få upp sängen några få centimeter, då kan deras mindre kuber i olika färger passa alldeles perfekt. Det kommer också sängben i träfärger för en mer naturlig känsla, eller i metaller för dig som satsar på en mer kall och klinisk känsla. För en mer modern känsla kan kanske ett par sängben i koppar kännas helt rätt. Välj och vraka bland våra Hilding sängben för en sovrumsinredning och sänghöjd som du trivs allra bäst med. Bland olika material, utformningar, färger och storlekar så blir det inte svårt att hitta rätt. Handla dina Hilding sängben online hos oss på Kila Möbler så levererar vi dem hem till dig. Det är hur lätt och smidigt som helst, och du slipper krångla med transport.