[ux_banner height=”200px” bg=”155819″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”70% 28%” parallax=”4″]

[text_box width=”100″ width__sm=”60″ animate=”fadeIn” position_x=”50″ position_y=”50″ text_depth=”1″]

Sänggavlar från Hilding

En sänggavel från Hilding gör mycket för din säng och ditt sovrum. Med snygga designer, bra material och hög kvalitet så kommer du garanterat bli nöjd och kunna ha nytta av din Hilding sänggavel länge. Välj en Hilding sänggavel för att göra din säng mer trivsam.

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col]

 1. Spara upp till 1 056 kr
  Hilding

  Hilding Slät svängd sänggavel

  2 536 kr
 2. Spara upp till 2 163 kr
  Hilding

  Hilding Djupknappad Sänggavel

  6 292 kr
 3. Spara upp till 1 757 kr
  Hilding

  Hilding 8-knappad sänggavel

  5 112 kr
 4. Spara upp till 1 176 kr
  Hilding

  Hilding Retro vägghängd sänggavel

  3 764 kr
 5. Spara upp till 645 kr
  Hilding

  Hilding Trensad vägghängd sänggavel

  2 064 kr
 6. Spara upp till 1 568 kr
  Hilding

  Hilding vägghängd sänggavel natur ek

  3 420 kr
 7. Spara upp till 1 568 kr
  Hilding

  Hilding vägghängd sänggavel rökt ek

  3 420 kr

[/col]

[/row]
[row]

[button text=”Visa alla sänggavlar” style=”primary” size=”medium” link=”https://www.kilamobler.se/sangar-och-sovrum/sanggavlar/”]

[button text=”Visa alla produkter från Hilding” style=”primary” size=”medium” link=”https://www.kilamobler.se/varumarken/hilding/”]

[/row]
[row]

[col]


Ge din säng en snygg look med Hilding sänggavel

Företaget Hilding är experter på just sängar och tillbehör, de arbetar ständigt med att förbättra sina produkter med innovativa idéer för en bra utveckling. Med stort fokus på att förbättra sina miljöval, material och designer så är detta ett märke som alltid levererar bra produkter som också höjer din sovrumsinredning. När du handlar Hildingprodukter får du alltid hög kvalitet som håller länge, och en tidlös design som håller ännu längre. I detta sortiment hittar du en Hilding sänggavel som hjälper till att förbättra utseendet på din säng och tar bort mellanrummet mellan sängen och väggen. Sänggavlar är mycket moderiktiga och gör mycket för din säng och komfort. Tycker du exempelvis om att sitta upprätt i sängen och läsa en bok så fungerar Hilding sänggavel som ett perfekt stöd mot ryggen för att du ska sitta bekvämt.

Hitta en Hilding sänggavel som passar din smak

Hilding erbjuder ett brett sortiment av sänggavlar i olika trevliga designer som ser riktigt snygga ut. Du kan välja mellan flera olika färger såsom exempelvis vitt, grått och andra stilrena färger som smälter in snyggt i ditt sovrum. Det finns även olika designer såsom platta, tegelformade, randiga och knappade, där du kan välja vilken som passar bäst överens med din personliga stil. Förgyll din säng med en snygg gavel som matchar bra med resten av sängen och som även fyller praktiska funktioner. Hilding tillverkar alltid produkter av hög kvalitet, något du själv kommer kunna se och känna när du får hem din nya sänggavel. Hos oss kan du handla din Hilding sänggavel direkt online, men trygga betalningar och en bra överblick på vad som erbjuds. Vi levererar alltid hem dina nya produkter så att du ska spara in på både tid och energi.

[/col]

[/row]