Bänkar från Hillerstorp

Hillerstorps omsorgsfullt formgivna bänkar är byggda med mycket kärlek och rymmer många rumpor – vilket kanske inte helt osökt för tankarna till ett kärt gammalt talesätt om hjärterum och stjärterum. Varför inte skaffa lite extra av båda där hemma med en vacker bänk från Hillerstorp?

 

 1. Spara 400 kr
  Hillerstorp

  Shabby Chic bänk orkangrå 180 cm

  3 595 kr3 995 kr
 2. Hillerstorp

  Stoltö bänk 185 cm vit

  3 995 kr
 3. Hillerstorp

  Valletta bänk grå

  3 995 kr
 4. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Läckö bänk vit

  1 799 kr
 5. Spara 300 kr
  Hillerstorp

  Herrgård bänk 40×120 cm

  2 695 kr2 995 kr

Hillerstorp – en ny bänk med vacker patina

En bänk från Hillerstorp är alltid bra att ha som komplement till fåtöljer och stolar eftersom den erbjuder många sittplatser och fungerar lika bra på altanen som i köket. Men en Hillerstorp bänk är inte bara praktisk, den är en sann investering i vacker formgivning. På Hillerstorp lämnar man aldrig någonting åt slumpen utan lägger ner både själ och hjärta i att skapa möbler som verkligen inger en gedigen och hemtrevlig känsla. Kollektionen ”Shabby Chic” är särskilt intressant då bänkarna behandlats på ett sätt som gett dem en härligt gammaldags patina, samtidigt som de givetvis innehar alla fördelar med en ny möbel, såsom stabilitet och hållbarhet. Alla Hillerstorps bänkar är dessutom tillverkade i vackra naturmaterial, som FSC-certifierad kärnfuru från de norrländska skogarna.

Underbara bänkar för både hall och berså

De flesta av Hillerstorps bänkar kan användas utomhus, men den väldesignade rottingmodellen ”Kullen” gör sig bäst inomhus, exempelvis i vardagsrummet eller det inglasade uterummet. Då bänken är försedd med tre smarta lådor under sittdelen passar den även perfekt som kombinerad förvaringsmöbel i hallen eller sovrummet. En vädertålig Hillerstorp bänk som däremot lär väcka uppmärksamhet ute i bersån är den häftigt välvda modellen ”Stefan”, som kommer i vackert vitlaserad furu. Vill man hellre ha en mer traditionellt formgiven bänk kan man istället välja robusta ”Herrgård” eller den lite smärtare varianten ”Läckö”. Naturligtvis går alla bänkar från Hillerstorp alldeles utmärkt att kombinera med övriga möbler i respektive serie, så ta gärna en titt även på dessa.

Väntar du sommargäster? Beställ hem en bänk från Hillerstorp så har du alltid lite extra hjärterum i trädgården!