Hammockar från Hillerstorp

Den svenska sommaren är ju känd för att kunna bjuda på en hel del väderleksmässiga överraskningar. Men i en mysig hammock från Hillerstorp kan du avnjuta sommarens alla aspekter på bästa sätt – oavsett om det är strålande solsken eller duggar lite lätt.

 1. Hillerstorp

  Dalom hammock vit

  6 195 kr
  Finns i flera utföranden
 2. Hillerstorp

  Dalom hammock grå

  4 956 kr
  Ord. 6 195 kr
  Finns i flera utföranden
 3. Hillerstorp

  Dalom hammock orkangrå

  6 195 kr
  Finns i flera utföranden
 4. Hillerstorp

  Dalom hammock kanel

  5 576 kr
  Ord. 6 195 kr
  Finns i flera utföranden
 5. Spara 1 229 kr
  Hillerstorp

  Aspö hammock vit/beige inkl. dynor och tak

  11 066 kr
  Ord. 12 295 kr
  Spara 1 229 kr
 6. Spara 1 719 kr
  Hillerstorp

  Marstrand hammock orkangrå

  6 876 kr
  Ord. 8 595 kr
  Spara 1 719 kr
 7. Spara 1 719 kr
  Hillerstorp

  Marstrand hammock vit

  6 876 kr
  Ord. 8 595 kr
  Spara 1 719 kr

Hillerstorp hammock – en klassiker i svenska trädgårdar

En hammock är inte bara en härligt komfortabel utemöbel med inbyggt solskydd och plats för många, den är ett bekvämare alternativ till hängmattan – och den roliga gungfunktionen väcker säkerligen både ett och annat barndomsminne till liv för de flesta. Hammocken har trots allt varit en kär trotjänare i svenska trädgårdar ända sedan 1960-talet och den kommer förmodligen att vara precis lika populär år 2060. Och om det är några som verkligen vet hur man ska formge en hammock för att den aldrig ska gå ur tiden, så är det möbelmästarna på Hillerstorp. Deras takförsedda klassiker ”Dalom” har flera årtionden på nacken, men är fortfarande lika aktuell. Denna tidlöst designade hammock är tillverkad i bastant norrländsk kärnfuru och finns tillgänglig i flera olika färger som kan matchas med valfria dynor. Såväl Hillerstorps hammockar som passande dynor hittar du givetvis här hos oss på Kila möbler.

En uppdaterad hammock i stilren design

Med en vacker Hillerstorp hammock i trädgården finns det alltid en skön plats att tillgå i skuggan – även när solen står som högst på himlen. Såvida man inte fördrar att gunga fritt under solen i en modern hammock utan tak, såsom Hillerstorps underbart marininspirerade modell ”Marstrand”. Denna härligt nätta och stilrena hammock är tillverkad i vackert vitlaserad kärnfuru med rustik repupphängning och passar lika bra på verandan som i bersån. Komplettera bara med ett par sköna dynor så har du en underbar möbel att mysa i under bar himmel!

Varför inte passa på att gunga in årets svenska sommar i en egen härlig hammock från Hillerstorp?