Matbord från Hillerstorp

Något av det bästa med sommaren är ju att man kan sitta ute och äta, men såväl frukost på balkongen som fika i trädgården och kräftskiva på altanen kräver ett bra bord. I vårt breda sortiment från Hillerstorp finner du bord för sommarens alla matstunder!

 

 1. Hillerstorp

  Oas bord 120x70 cm

  5 240 kr
 2. Hillerstorp

  Alunda bord 70×120 cm

  2 835 kr
 3. Hillerstorp

  Solvik bord vit 140x80 cm

  1 795 kr
 4. Hillerstorp

  Läckö bord vit 135x80 cm

  1 875 kr
 5. Hillerstorp

  Läckö bord vit Ø120 cm

  2 240 kr
 6. Hillerstorp

  Shabby Chic bord Ø138 cm

  4 590 kr
 7. Hillerstorp

  Muranga bord furu Ø140 cm

  5 245 kr
 8. Hillerstorp

  Råå bord Ø100 cm

  3 475 kr
 9. Hillerstorp

  Torpet bord vit

  1 495 kr
 10. Hillerstorp

  Sandhamn bord ask Ø100 cm

  4 265 kr
 11. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Jet Set bord beige 220x90 cm

  8 990 kr

Hillerstorp – snygga bord för grillfest och sommarfika

Ända från tidig vår till sen sommar är uteplatser, altaner och balkonger något som används ganska flitigt runt om i landet – och användningen av dessa platser brukar allt som oftast involvera någon form av matintag. Oavsett om det gäller sommarfika med familjen eller grillfest för hela grannskapet, så behöver man självfallet ha ett passande bord. Men att släpa ut det exklusiva matsalsbordet varje gång det vankas fika i bersån mår varken bord eller ryggar bra av. Då är det mycket bättre att skaffa ett riktigt utomhusanpassat bord som är gjort för att tåla väta, sol och vind. Här på Kila möbler hittar du ett enormt sortiment av fina, vädertåliga bord från trädgårdsmöbelproffsen på Hillerstorp.

Stabila bord för små och stora sällskap

Hillerstorp har ett fantastiskt utbud av kvalitetsbord i olika storlekar, färger och material, så det finns med största sannolikhet ett bord som passar just din smak och dina behov. Vill du ha ett mindre cafébord till verandan finns en uppsjö av olika modeller att välja mellan – från läckra shabby chic-versioner i stål till moderna bord i aluminium och stilrena träbord med tillhörande stolar. Är du ute efter ett rejält matbord som har plats för hela midsommarmenyn och närmare ett dussintal gäster har Hillerstorp ett flertal stabila modeller med praktiska iläggsskivor som gör att du kan ändra bordsstorlek efter sällskapet. Samtliga bord från Hillerstorp är byggda med precision och hantverkskunnande i botten, så oavsett om du väljer en modell i stål, konstrotting, norrländsk furu eller teak så vet du att du får en välarbetad utemöbel som verkligen tål att användas.

Trädgård, inglasad altan eller balkong – Hillerstorp har bord för alla uterum!