Hillerstorp

Torpet matgrupp vit

Från: 3 410 kr

Hillerstorp

Bullerö matgrupp

Från: 11 815 kr

Hillerstorp

Visby matgrupp

Från: 6 145 kr
Från: 2 285 kr

Hillerstorp

Vaxholm cafégrupp

Från: 1 925 kr
Från: 4 965 kr
Från: 21 300 kr

Hillerstorp

Orion cafégrupp

Från: 1 370 kr
Från: 14 965 kr
Från: 9 110 kr
Från: 5 800 kr

Hillerstorp

Amelia matgrupp vit

Från: 16 355 kr
Från: 6 260 kr
Från: 6 850 kr

Hillerstorp

Åre cafégrupp

Från: 1 280 kr

Hillerstorp

Alunda matgrupp

Från: 3 130 kr

Hillerstorp

Sandhamn matgrupp

Från: 6 310 kr
Alla våra matgrupper Alla produkter från Hillerstorp

Högkvalitativa caféset och matgrupper från Hillerstorp

En av de största fröjderna med den svenska sommaren är ju att kunna ta fram grillen och äta utomhus, kanske fika med familj och vänner på altanen eller bara ha det allmänt mysigt ute i trädgården. Men då behövs det givetvis bord och stolar – många stolar. Med en komplett utegrupp från Hillerstorp har du alltid gott om plats för fikasugna barn och hungriga gäster. Och som ett extra plus får du färdigmatchade möbler som blir en fin prydnad i trädgården. I vårt sortiment från Hillerstorp hittar du ett stort utbud av väderbeständiga matgrupper och caféset med såväl runda som rektangulära bord i olika storlekar, samt tillhörande stolar och/eller soffor. Hillerstorp har producerat slittåliga trädgårdsmöbler ända sedan 1929, så vilken matgrupp du än väljer kan du lita på att du får en genuint tillverkad kvalitetsmöbel.

Matchande caféset för härliga måltider i solen

Det är alltid trevligt att kunna be gästerna slå sig ned i snygga, matchande utemöbler – och med ett vädertåligt Hillerstorp caféset ståendes på verandan är det lika enkelt att bjuda väninnan på impromptu eftermiddagsfika som att tassa ut i tofflorna och avnjuta frukosten i morgonsolen. Oavsett om du vill ha en gedigen matgrupp med plats för hela släkten eller ett litet nätt caféset för två personer, så har Hillerstorp ett brett utbud av fina modeller att välja mellan. Här finns allt från snygga utegrupper i läckert vitkalkad teak, kärnfuru och konstrotting till vackra caféset i shabby chic-stil och stilrena matgrupper i stål, aluminium och träliknande Gaumo™ – ett oerhört lättskött material som framställts av återvunnen plast. Letar du efter en möbelgrupp i äkta rotting till ditt inglasade uterum kan vi rekommendera den otroligt väldesignade modellen ”Råå”.

En snyggt designad, enhetlig matgrupp från Hillerstorp har sin givna plats i varje trädgård eller uterum. Vilket av Hillerstorps fina caféset gör sig bäst hemma hos dig?