Parasoller från Hillerstorp

Solen är härlig, men ibland vill man kunna dra sig undan till en skuggig plats – utan att behöva gå in. Lösningen är enkel! Fäll bara upp ditt snygga parasoll från Hillerstorp, så kan du lugnt sitta kvar och njuta av vädret utan att riskera solsting!

Hillerstorp parasoll – skugga där du vill

Visst är det härligt att sitta ute och fika i solen, men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Om solens strålar blir lite för påtagliga och värmen börjar nå över den behagliga nivån på uteplatsen kan det vara skönt att ha ett rejält Hillerstorp parasoll till hands. För ingen vill väl slösa bort de få soltimmar vi faktiskt bjuds på här uppe i norr genom att tvingas gå in en vacker sommardag? Hillerstorps fina parasoll erbjuder inte bara skön skugga – alla modeller är smidigt hopfällbara, flyttbara och enkla att placera, så du kan ta med dig skuggan precis dit du vill. Med stilren design och neutrala färger är ett parasoll från Hillerstorp dessutom väldigt lätt att matcha med dina utemöbler så att du får en enhetlig miljö på uteplatsen.

Ställbara parasoll som skyddar hela dagen

Hillerstorp har flera olika parasollmodeller i sortimentet. Här finns allt från klassiska, raka parasoll i trä med lyxiga gulddetaljer till riktigt flexibla modeller med vinklade stativ i plast. De sistnämnda kan ställas in steglöst i önskat läge beroende på var solen befinner sig på himlen – perfekt om din uteplats ligger i söderläge med sol från morgon till kväll! På Hillerstorps vinklade parasoll är också själva parasolldelen upphängd på stativet, vilket ger lite större frihet vad gäller placeringen. Annars är det egentligen en ren smaksak om du ska välja ett rakt eller vinklat parasoll – glöm bara inte att köpa till en stadig fot med ordentliga tyngder så att ditt snygga parasoll står säkert!

Passa på att njuta av det fina sommarvädret i skuggan av ett härligt parasoll från Hillerstorp!