2 415 kr
2 080 kr
1 995 kr
1 835 kr
1 725 kr
1 615 kr

Hillerstorp

Rejäl soffa

3 855 kr
Alla våra Parksoffor Alla produkter från Hillerstorp

Hillerstorp parksoffor – en romantisk touch i trädgården

En parksoffa från Hillerstorp är så mycket mer än bara en praktisk möbel med många sittplatser, den blir ett naturligt blickfång som lockar till sköna vilopauser i det gröna. Att spendera sin lediga tid ute i trädgården är ju härligt bara det, men att kunna slå sig ner i en alldeles egen parksoffa och bara njuta av omgivningen – med sällskap eller i ensam kontemplation – är i det närmaste en sagolik upplevelse. Här på Kila möbler har vi ett stort urval av vackra parksoffor från Hillerstorp, såsom den romantiska modellen ”Drömminge” – en underbart väldesignad parksoffa med mjuka, sirliga former, som kommer i vit- eller grålaserad norrländsk kärnfuru. Har du alltid drömt om att ge din trädgård en anstrykning av gammaldags romantik? Då är detta en soffa du verkligen kommer att älska!

Snygga parksoffor för alla smaker

Parksoffor behöver inte nödvändigtvis stå i en park, de gör sig precis lika bra i en vanlig villaträdgård. Men om du önskar förgylla trädgården med en riktigt traditionell parksoffa i samma klassiska stil som prytt städernas välansade parker sedan 1930-talet, så har Hillerstorp skapat den otroligt sittvänliga modellen ”Lund” just för dig! Vill du hellre ha en parksoffa som verkligen sticker ut kan du ta en titt på den läckert blålackerade akaciamodellen ”Åre”. I Hillerstorps utbud hittar du även elegant designade parksoffor i vitlaserad furu som ingår i kompletta möbelserier, liksom smidigt hopfällbara modeller som är enkla att förvara under vintern. Under kategorin parksoffor finns dessutom en smart hjulförsedd tvåsitsare med inbyggt bord – en riktigt charmig kombinationsmöbel som är både snygg och lätt att flytta.

Traditionell, romantisk, elegant eller praktisk – vilken snygg parksoffa från Hillerstorp uppfyller just dina trädgårdsdrömmar?