Paviljonger från Hillerstorp

Säkra sommarens alla utomhusfester med en elegant paviljong från Hillerstorp! Med en stabil Hillerstorp paviljong kan du tryggt ordna mysiga fester och tillställningar utomhus utan att behöva oroa dig för att tårtan ska blåsa bort eller att regnet ska sabba dukningen.

Vädersäkra sommarfesten i en Hillerstorp paviljong

Student, bröllop, födelsedagskalas eller grillfest med vännerna – det finns mängder av tillfällen när man har användning för en skyddande Hillerstorp paviljong. Stickiga myggor och flugor som surrar kring maten vill man ju helst undvika. Har man dessutom lagt ned tid och kraft på att duka fint och göra snygga bordsdekorationer vill man inte att allt arbete ska bli förstört av väder och vind – och finns det en nybliven brud i sällskapet är både håruppsättning och makeup i farozonen om det skulle börja regna mitt under bröllopstalen. Men med en kvalitetstillverkad paviljong från Hillerstorp behöver man inte tänka på väderleken utan kan koncentrera sig på den festliga tillställningen, tryggt förvissad om att avsluta kvällen relativt förskonad från blessyrer som insektsbett, blöta kläder och vindrufsiga frisyrer.

Paviljonger för party och vardagsromantik

Hillerstorp har både öppna paviljonger med soltak och eleganta tältpaviljonger, kompletta med aluminium- eller trästativ, dränerande tak, sidoväggar och inbyggda myggnät. Dessa paviljonger finns tillgängliga i såväl fyrkantiga som rektangulära och sexkantiga utföranden, i olika dimensioner och flera snygga färgkombinationer. Vilken typ av paviljong du ska välja beror ju framför allt på sällskapets storlek, men naturligtvis även på hur mycket plats du har i trädgården. Tänk också på att familjer kan växa snabbt och att en kvalitativ paviljong från Hillerstorp kan hålla för många födelsedagspartyn – så välj både storlek och variant med omsorg. För den som vill ge trädgården ett romantiskt tillskott i form av en mer rustik, semipermanent träpaviljong finns även en bastant modell i furu med polyestertak och tillval av extra väggar med och utan fönster.

Försäkra dig om trevliga utomhustillställningar i sommar – beställ hem en vacker, vädertålig paviljong från Hillersto